[]

Mesai Yapan Duyurucular Toplanın Hele

Beyler/bayanlar,

Ben bundan önceki işimde haftada 10-12 saat çalışarak ortalama para kazanan bi insandım. Sonra kendimi böyle geliştiremeyeceğimi anlayarak mesaisi olan Türkiye şartlarında fena para vermeyen bi işe başladım. Tamamen alanımla ilgili ve kendimi spesifik bi alanda geliştirebiliyorum.

Ama tüm gün ayaktayım, deney neyin yapıyoruz, data alıyoruz falan derken çok yoruluyorum lan.
Masa başı da mı bu kadar yoruyor acaba arkadaş? İşi seviyorum tamam ama eve gelip tv karşısına geçince çalışmam gereken şeylere bakamıyorum, bi bok okuyamıyorum ya da. yorgunluktan bitik oluyorum.
Bi de işte yemekten sonra bi uyku çöküyo ki patron da dibimde beş dakka oturamıyorum bazen.

4 gün oldu.

Alışır mıyım ?

 
alışırsın.
zamanla mala bağlarsın olayı.
iş para huzur
bunların biri eksik olursa olmaz.

not:bunların üçü birarada asla bulunmaz.
  • seyduna6687  (11.01.11 00:34:36) 
4 gün az bir süre, bence bir aya kalmaz alışırsın.
spor yemek form falan işler yoluna girer masabaşından sonra.

  • dieselsingle2  (11.01.11 00:40:18) 
her gununun oole olursa zor alisirsin :) ya$laniyos be yav :) ama ogleden sonra uykusu icin bir onerim olacak: makarna/pilav/manti/ekmek/tatli yeme. sekerini zip zip etme :)


  • no avalon  (11.01.11 00:55:44) 
nerde ise baslasam ilk bir hafta cok zor gecerdi, birakasim gelirdi. o yuzden ilk hafta'lar bana hep zordur gibi geliyor. bence ilk ayi bir bitirin, daha net gorursunuz.


  • freefroglet  (11.01.11 01:17:34) 
sanmıyorum alışacağını. bütün gün ayakta olmaya ilk 4 gün dayanamamışsan daha sonra hiç dayanamayacaksın. bence kendine şu soruları sorman gerekiyor:

-bu şekilde çalışmak bana göre mi?
-ben yıllarca hep böyle ayakta, tempolu şekilde mi çalışcam?

ilk sorunun cevabı hayırsa; işyerini gözlemle. insanlarla diyalog kur. illa ki öğreneceksin. yok abi burdan bir cacık olmaz derlerse. ona göre yol alırsın.
  • atmosphere  (11.01.11 10:48:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.