[]

internet sitesi hakkinda...

Arkadaslar merhaba.sormak istedigim soru;Bir firmada ise basladim,Bu firmanin kendisine ait bir internet sitesi var.Yaklasik 4 aydir siteyle ilgili herhangi bir düzenleme yapilmamis.pin kotlari suan elimde.Ama bu islerden pek anlamadigim icin,nasil girilir bilmiyorum.Yani sitenin icerigine pin koduyla nasil girebilirim.bir diger sorum;bu sitenin özelliklerini nasil görebilirim.Örnegin kac email adresi kullanabilirim v.b gibi.Yardimlariniz icin simdiden cok tesekkür ederim.




 
merhaba hocam,

sitenin bir cok kullanici giris bolumu vardir. Bunlar,

FTP ye giris,
Control Paneline giris,
Database girisi

simdilik aklima gelenler bunlar.

Bunlarin hepsi yoneticiyi ilgilendiren ayarlarin yapilmasi dosyalarin yuklenmesi guncellenemsi vs. yonetim panelleridir.

oncelikle ne yapmak istediginize bi karar verin ardindan ben size yardimci olmaya calisirim. ozelden msn adresini yazarsan ordanda detayli birsekilde yardimci olmaya calisisirim.

iyi gunler...
  • Moskovic  (10.01.11 11:50:17) 
moskovic'in yazdıklarına ek olarak sizin sitenize özel bir admin paneli de olabilir, bu panel üzerinden sitenizi güncelleyebilirsiniz belki. Ama bu işler de sorun yaşamamanız için daha profesyonel biri ile yüz yüze tecrübe etmeniz daha iyi olur.


  • zpider man  (10.01.11 12:39:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.