[]

Dolar düşüş yönünde hareket gösterir mi?

Selamlar.

Dolar üzerinden işlerini yürüten biriyim. Az biraz ucundan da ticaret yapıyorum. Fakat doların fiyatı elimi kolumu tamamen bağladı. 1.380 ile mal alırken birden bire 1.580 olması her şeyi altüst etti. Dolar aşağı yönde bir hareket gösterir mi? Yoksa daha fazla beklemeyip az bi düşüklüğü farkettiğimizde alımları yapmalı mıyız?


 
üstadım ben bu sabah seviyeyi iyi bulup bankaya talimat verdim dolar hesabımı türk lirasına çevirdim. bence seviye iyi bundan fazla artacıgını dusunmuyorum yakın zamanda. ama secımlerde dogru ufak bir yukarı yonlu hareket olur mutlaka.


  • lord henry  (10.01.11 10:35:19) 
bu hafta ateşini dusurur bence. 1.380e de inmez ama. stoklarına bakıp bir karar verebilirsin.


  • hubble  (10.01.11 10:56:00) 
Doları coşturan iki neden var 1) TC Merkez bankasının son kararları 2) USDnin son zamanda gelen ekonomik verilerle birlikte değer kazanması.

ikincisi bir sekilde dengelenecektir, dolar dönem dönem deger kazanir ve kaybeder. birincisinin piyasayi nasil etkileyeceğini zaman gösterecek. EURUSD 1.29 kırılırsa önce 1.26 sonra da 1.20lere başlayan bir seyahate çıkabilir ki bu da USDTRYnin daha da kıymetlenmesi anlamına gelir

Kur haraketlerinin ticaretinize etkisini en aza indirgemek istiyorsaniz hedgeing yapmaniz en mantiklisi
  • spankenstein  (10.01.11 11:47:39) 
Geriye bir seçenek kalıyor, Doların yüksekliğini müşteriye yansıtıcaz :)


  • alkolik imam  (10.01.11 15:20:47) 
Abd 10 yıllık tahivllerde yükseliş görüldü ve portekiz,ispanyanın borçlanma ihaleleri yüzünden euro'da değer kaybı var ve yaşanmaya devam edecek. abd tahvillerinde düşüş olmadığı sürece dolar'ın değer kaybetmesi mümkün değildir. Ayrıca sizin için teknik olarak grafikleri incelediğimde, parite şu anda bulunduğu 1.5907 direnç seviyesini aşarsa 1.6160 seviyesine kadar hızla yükselecek. Ama unutmayın 1.6160 seviyesinde bir çok emir bulunuyor. Yani o seviyeden kar satışları gelecektir.


  • Dharmalı  (10.01.11 15:34:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.