[]

picasso tablosu - google

picasso'nun bir adet tablosunu sergide gördüm beğendim, adını tarihini not aldım, eve geldim google'da arayıp düzgün çözünürlüklü bir tane indiririm diye, değil çözünürlüğü düzgün, aradığım tablonun herhangi bir dijitalini bulamadım. acaba tanıyan eden var mıdır?

nude woman on a blue background. 1949


 
www.chinaoilpainting.com

bu mudur? (yalnız bu picassonun değil yamulmuyorsam)
  • merdümgiriz...  (10.01.11 05:41:34) 
tarihin doğru olduğuna emin misiniz?

www.allposters.com

şuradan detaylı baktım lakin çıkmadı.
  • yirttin gotumu sahin agam  (10.01.11 06:07:36 ~ 06:08:07) 
binlerce üretmiş bir sanatçı picasso.. bu ismi de muhtemelen sonradan resmi tanımlamak için sanat tarihçileri vermiş. yani aynı isimle bile birkaç on tane resmi olabilir.. tarih belirleyici burada. doğruysa tabii..

hangi sergide gördünüz? kurum sergisiyse oranın koleksiyonunda mevcut olabilir.
  • situasyonist  (10.01.11 11:34:12 ~ 11:35:15) 
tarihin doğru olduğuna eminim, ama bulabildiklerinizden biri değil aradığım. sergi geçici bir sergiydi. nereye ait olduğunu da bulamıyorum.


  • s e  (10.01.11 12:53:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.