[]

2.5 gündür süren ateş

selam
arkadaşım 2.5 gündür ateşli. koldan 37.5 ağızdan 38.5 ateş çıkıyor.
minoset plus verdik dün 3 tane içti 4-5 saat arayla. zitromax antibiyotik verdik.
kendisi andaval olduğu için acile gidip doktora görünmek istemiyor. yarın gidicekmiş doktora. ben gece fena olursa diye endişeleniyorum.

kendisi vejeteryan ve inanılmaz kötü besleniyor. bünyesi oldukça zayıf. acaba ateş bu yüzden mi inat ediyor.

38.5 ateşi olsa duramaz heralde bilemedim.

 
soğuk suyla sık sık duş aldır. örtünmesine izin verme sakın..


  • zeynelali  (09.01.11 22:24:19) 
başka bi şikayeti yok mu? bulantı, kusma, ishal, böbrek ağrısı, işerken yanma?
en son ne zaman kakasını ve çişini yapmış onu sor
bayağı olmuşsa ambulans çağır rızasını bekleme
grip gibi bi hali varsa o da ayrı tabii.
  • cisterna  (09.01.11 22:53:11 ~ 22:53:36) 
birşey olmaz, yarın gidersin.


  • jules winnfield  (09.01.11 22:54:52) 
agizdan olcmeyin yalniz, biraz yuksek cikar... bol sivi tabe


  • no avalon  (09.01.11 22:55:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.