[]

Otomobil tavsiyesi?

Merhaba bu işlerden pek anlamayan ama araba alacak arkadaşıma yardımcı olmaya çalışıyorum. 28.000 tl'ye kadar hangi araçları önerirsiniz?
Genel Bilgiler:
-C segmenti hb bakıyoruz daha ziyade.
-Elbette herkesin istediği gibi mümkün oldugunca ekonomik sorunsuz güvenli bir araç.

Olasılıkları düşününce astra ve focuslara bakıyoruz ama. focuslar nedense biraz pahalı geldi astra'dan mesela bu kadar iyi piyasası olduğunu bilmiyordum. Bizim aklımıza gelmeyen sizin tavsiye edeceğiniz araçlar ne olabilir?

Yakıt:Elbette dizel tercih sebebi ama 28bine sağlam bir dizel alabilir miyiz bilmiyorum. Bu yüzden lpg mi dizel mi karar veremiyoruz?
Yılda 16.000 km yapılacak.

Teşekkür ederim şimdiden.

Farklı görüşler almak için ikinci kere açtım.

 
wolkswagen polo derim ben.


  • lorenzen  (09.01.11 14:01:09) 
golf alın abi segmentine göre pahalıdır ama on numaradır 2.el bulursunuz güzel bir şey


  • gol olur  (09.01.11 14:18:34) 
@lorenzen C segmenti bir araç arıyoruz. ayrıca neden polo?
@gol olur evet golfler hoş araba tabi de.aynı fiyata daha dolu bir focus almak varken gerek görmüyoruz. vw babamızın oğlu değil sonuçta. teşekkür ederim öneriler için.

  • layer26  (09.01.11 14:21:33) 
focus iyidir hacı, senelerdir var kullanıyoruz bir ara tiksindim ama muadillerine bakınca iyi oldugunu yine anladım. araba heryönden iyi, seri, yol tutuşu iyi vesaire bir de vurmadık yeri değişömedik kısmı kalmadı çok kaza yaptık daha bir gün yolda bırakmadı.


  • alchemistt  (09.01.11 14:49:23) 
evet,yine ben:)

focusa kefilim demiştim.sağlam bir dizelden kastınız nedir bilmiyorum ama biraz araştırdım ben,bunlar sağlam göründü gözüme.


80000de.dizel için hiçbir şey 80000 km.çamurlukta boya varmış ama önemli değil bu tarz küçük işlemler.

www.sahibinden.com?

km:46500. çok iyi. ama 3 4 parça boya varmış.parça boyaların boyutuna ve yerine göre karar verilebilir.

www.sahibinden.com?

54000'de...

www.sahibinden.com?
  • p a t r i o t  (09.01.11 15:05:07 ~ 15:05:29) 
opel astra classic III
donanim viyat olarak en uygunu

  • bahadr35  (09.01.11 15:05:56) 
@alchemistt Evet gerçekten focus'lar oldukça yakın duruyor bizede. Teşekkür derim öneri için.

@patriot merhaba :) açıkçası ben dizel , lpg ve benzinli her türlü araç kullandım ve kesinlikle dizel araç en çok dikkat edilmesi gerekeni. Özellikle şirket çıkması dediğimiz arabalar hor kullanıldığı için sizi yanıltmaz yani mutlaka bi sorun çıkartır bugün yarın. Sağlam dizel derken bunu kastetmiştim. Sonuçta km düşürmek 50 tl karşılığı çok kolayca yapılabilecek bir işlem. Verdiğiniz örneklere baktım sedanları biraz daha uygun ama hb bakmaya devam edicez gibi geliyor teşekkür ederim ilginize.

@bahadr35 yıl sonunda 35.000tl'ye gerçekten uygundu ama güncel liste fiyatı 38.800 gibi birşey yinede aklımızın bir köşesinde teşekkürler.
  • layer26  (09.01.11 15:45:50 ~ 15:47:19) 
o fiyata
focus, golf, i30, bravo, cee'd alınabilir. hepsini test etsin hepi topu 5 6 araba var zaten öyle karar versin bence.

  • atrin  (09.01.11 16:13:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.