[]

Hangi sinema dergisine abone olsam ki?

Selam romalılar

ben sürekli yayınları almayı kesin unutan bi insanım. düşün yani alcam dediğim aylık bir dergi ve ben her gittiğimde kesin tükenmiş olur o dergi. o yüzden abone olmayı planlıyorum. şuan bildiğim iki dergi var altyazı ve sinema bi ara empire felan vardı devam mı bilmiyorum.

şimdi burda adı geçenler harici de olabilir hangi dergiyi tavsiye edersiniz? ve ikinci soru net üzerinden üyelik sağlıklımıdır?

bi de şöyle bi seite var : www.turkuvazabone.com
üç aylık üyelik 10TL gayet uygun görünüyor,gecikmeme gelmeme durumu varmıdır ne dersiniz a dostlar

 
senelerdir sinema dergisine abone olurum.
arada cok guzel kampanyalari olur. ornegin en son uye oldugumda "film" isimli sinemayla ilgili kitapla birlikte uye olmustum. daha oncesinde 4 dvdlik setle beraber abonelik vardi.
genelde sorunsuz geliyor kapiya kadar.

3 aylik icin uygun da zaten normalde de senelik abonelikte benzer fiyatlara geliyor. cok cok uygun degil kisaca. bence senelik abonelik icin guzel bir kampanya yapilmasini bekleyin.
  • entrapmen  (08.01.11 23:27:30) 
tabi ki altyazı sinema dergisi derdim ancak ara da sırada bant ta alınabilir zaten iki ayda bir çıkıyor,


  • hoot  (09.01.11 01:54:36) 
Şu anda o yazdığınız 3 aylık deneme 9.90 en uygun kampanya, hem de denemiş olursunuz, bir de World Card kampanyası vardı 1 yıllık aboneliğe 6 ay hediye, 2 yıllık aboneliğe bir yıl hediye gibi bir şeydi ama o sanırım yıl sonuna (2010)kadardı.

Ben şu ana kadar problem yaşamadım, ilk Ups'e geçtiklerinde iki ay falan geç geldi dergim (daha önce Yurtiçi ile çalışıyorlardı) ama o da Ups'in hatasıydı sanırım, adresi bulamadık falan gibi saçmasapan bir şeyler söylediler.

Milliyet Sanat da fena değildir, orada da iyi sinema yazarları var.
  • hair freak  (09.01.11 11:57:59) 
bir de buna gözatsanız iyi olur:
www.arkapencere.com

  • dr.ramiz  (09.01.11 15:02:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.