[]

pazartesisendromu.com hakkında..

efendım malumunuz 04.02.2008 tarihinde saat 00:00 da acılacagını bas bas bagıran site acılmıstır..ancak sorunda bundan sonra baslamıstır..

1. site belirtilenden tam olarak 3,50 dk önce açılmıstır.
2. geri sayım bitti ve hiç bir şekilde ne bir yönlendirme nede bir buton vs acılmadı.
3. baska bir pencerede açtım ve server ı kapattıklarını gordum.
4. belirli bir zaman sonra site acıldı ancak satısın 00:30 da yapılacagı belırtıldı.bekledım.ama sitede 2 adet saat gorunmeye basladı..biri dierinden 3,50 dk önde.
5. saat 00:30 oldu ancak yine hic bir sekilde yonlendirme yada bir buton yok.sadece detaylı incele yazıyo.ve bende sans eserı daha önceden basmıstım ona.
6. ürünü sepete ekledım ve 399ytl gorundu fıyat.ve bende ödeme yapmak için 2.adım yazan butona tıkladım.
bide baktımdı server lar yine kapanmıs.busy deil kapalı bildigin..
7. ürün benim sepetime eklendiginde 2 adet olan stok 1 e dusmustur.bu goruldu.
8. ve en önemli olan ise Ps3 kampanyasında yedek liste alınmayacagının belirtilmiş olmasına ragmen yedek liste alındı 2 adet..

ayrıca benim sepetimde olan ürün nasıl oluyoda ordan alınıyo ve baskasına satılıyo? onay vermek ıcın daha 1 saatten fazla zamanım vardı.

şimdi sorum şu : bu site hakkında hukuki bir yol izleyebilirmiyim? sonuc olarak serverların kapanması kayıt altına alınıyomu?

bana bi yardım edin çunki gercekten cok sinirlendim..
hayatımda ilk defa pazartesi sendromu yaşadım o derece..

şimdiden teşekkurler..

not : mod lar bu duyuruyu kaldırmamı isterse kaldırabilirim..

 
hukuki bir sakınca olduğunu düşünmüyorum siteden kaynaklı, ama elle tutulur bir şeyiniz varsa tüketici haklarına şikayet edebilirsiniz.

Onun dışında server kapanmadı, server doldu.

ekşi'de pazertesisendromu.com'a ilgili bir entry yazdım.

Zaten pek mantıklı bir fikrin ürünü değil bu. o 2 adette yedek liste değil satılan şey. stok 1 e düşen de biri almayı başarmış demek oluyor.
  • thefirstfbli  (04.02.08 01:17:28) 
stok adetının altında yedek lıste yazıyo..orası 2 olmustu..onu dedım..
birde bende server busy yazmıyodu..onu sadece 1 kez yazdı ve daha sonraları server unavailable yazısı cıktı..onun ıcın kapandı dıyorum..

  • isott  (04.02.08 01:24:28) 
ayrıca an itibariyle sitede 6300 ı saat 9:00 da 500 euro ya satacakları duyruluyo..cok ılgınc oldugu ıcın yazmak ıstedım.konuyla alakası yok..


  • isott  (04.02.08 01:32:56) 
o satılacak bu satılacak diye duyurular yapıyorlar fakat satın alma butonunu hala bulamadım ben mi yamuluyorum :)


  • alkolik imam  (04.02.08 10:02:45) 
alkolik imam gibi bende satın al butonunu bulamadım. gecem heba oldu rüyamda ps3 gördüm.


  • beastangel  (04.02.08 21:53:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.