[]

kapı barfiksi

selam panpalar.

kapı barfiksi almayı düşünüyorum. yalnız montaj şekli vidalama harici olmalı. yani yapıştırma vs. gibi. aksi halde ev sahibi kapıya dikilebilir.

var mı tavsiyesi olan? model ve hatta online satış linkini verebilene kucak dolusu sevgiler.

 
genişleyen barfiks şeyleri var. spor malzeme satan yerlerde bulunur, yaklaşık kapı genişliğinde oluyor, yanlardan çevirdikçe enine genişliyor ve kapıya sıkışıyor bir anlamda.


  • avkatbey  (06.01.11 22:27:26) 
Kapının kasasına dik koyamazsın, esneme yapar, daralma yapar bişey olur bir sakatlık çıkar Allah korusun. Portatif, ayaklı olanları var mı bilmiyorum ama varsa eğer öyle bir şey alsan daha sağlam olur gibime geliyor.


  • lazor  (06.01.11 22:31:42) 
o kapı barfiksleri kapının ağzına eder kasayı ezer bozar ağzına eder. yapıştırmada hayatta olmaz sakatlanırsın. en güzeli demircide demir yaptır u harfi şeklide tavana dübelle vidala. Sonra taşınırken söker deliklere azıcık alçı çeker kamufle edersin. kapıya sıkıştırsan ev sahibi ile aran daha beter olur. 4 delikten birşey olmaz


  • mr fusion  (06.01.11 22:38:49) 
ev sahibi evini sürekli kontrol etmiyorsa ne gibi bir zararı olabilir ki? nasıl sabitleniyor bilmiyorum ama eğer delik açmak gerekiyorsa, ileride sorun olursa alçıyla kapatır üstüne boya atarsın.


  • bira sisesi kapagi  (06.01.11 22:41:54) 
bende kapi pervazina sikisandan var, kenarlari siyah plastik kapiya hic zarar vermiyor. 70 kiloyum gunde 30 tane barfiks cekiyorum ama 2 yildir bana misin demedi. pervazin biraz genis olmasi lazim ama tam oturmasi icin.


  • blackworld  (06.01.11 22:46:04) 
www.sportifhareketler.com

Şunu tavsiye ederim.Ayrıca diğer işlevleri için de kullanışlı.
  • Evocati  (06.01.11 23:00:12) 
üstad, bende boş duran bir barfiks var, pervaza sıkıştırılanlardan. ankara'daysanız adres vereyim, yolunuz düşerse alın.
şuna benziyor, markası dunlop

www.hepsiparis.com
  • marcelorios  (06.01.11 23:05:57 ~ 23:06:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.