[]

otostopçunun galaksi rehberi için öneri bekliyorum.

merhaba,

sürekli erteliyordum, douglas adams ın otostopçunun galaksi rehberi kitabını kabalcı yayınevi, idefix sitesinden alacağım. ancak kararsızım. 712 sayfalık 16x24 boyutlarındaki ciltli tek kitabı mı alayım yoksa ayrı ayrı satılan 11x18 boyutlarındaki 5 kitapla mı seriyi tamamlayayım. tek kitapta kayıp olur mu, kisaltma falan? özellikle okuyanlardan cevap bekliyorum. teşekkürler.


 
Ben 5 kitaplık seriden aldım gayet güzel okunması kolaydı. Alırken yayınevi yetkilisine sormuştum herhangi bir eksik metin yok tam çeviri olduğunu söylemişti 5 kitaplık seride. O koca kitabı okurken zorlanabilirsin. ama ufaklar çok rahat okunuyor cebinde dahi rahatlıkla taşıyabilirsin.


  • skywalkeremre  (06.01.11 00:44:36) 
ben birleştirilmiş seriyi okumuştum. yolda belde okuması, taşıması çok zahmetli. ama arşivime koymak istiyorum dersen, birleştirilmiş serinin baskısı ve malzemesi daha kaliteli.


  • insanimsi  (06.01.11 00:49:09) 
tek tek alınca pahalıya geliyor, tanesi 9 lira 6 kitap toplam 54 e maloluyor, hepsi bir arada sert kapaklı kocaman kitap 24 lira kabalcıda


  • freebird5406  (06.01.11 00:50:54 ~ 00:51:40) 
robinhook(ilanı da burada, ilanci arkadasımız kendisi) ,eski ve güzel olan çeviriye sahip versiyonunu satıyor. 5 kitap. bence onu al. kabalcının cıkardıgı yeni cevirili olanlar güzel değil. eglenceli değil. eglenceli yinet abi , ama değil. onları al. cilt alma. 4. kitabi istersen okumak zorunda değilsin. yazar öyle diyor ben demiyorum. (ben seriyi her 2 okuyusumdan birinde okumuyorum 4.kitabi ehe)


  • cry baby  (06.01.11 01:43:32 ~ 02:55:03) 
robinbook'u biliyorum da sadece yayın hakları değişti diye biliyorum ben. sarmaldan(eski olanı) kabalcı ya geçti. çeviriler farklı mı ki? ayrıca toplu alacak param olmadığından robin le temasa geçmedim. çeviriyi sordum ama.


  • kisa bisey olsun istemistim  (06.01.11 02:15:32) 
evet abi farklı. eski ceviri cok daha eglenceli. ciddiyim.


  • cry baby  (06.01.11 02:54:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.