[]

Devlet Tiyatroları

Selam sahne tozu yutma hevesiyle yanıp tutuşanlar,

Devlet tiyatroları biletleri mybilet.com üzerinden alınıyor. Fakat biletler kaç gün öncesinden satışa çıkıyor? Daha da önemlisi saat kaçta satışa çıkıyor? Örneğin şu an görebildiğim en geç tarihli oyun 16 ocak'ta. O da çocuk oyunu. Bir gün öncesinde başka bir oyunda boş koltuk sayısı 7 dolu koltuk sayısı 354. Çıkar çıkmaz alıyor demek ki millet.

Biz de yakalasak fena mı he?

 
devlet tiyatrolarının kendi sitesinden al.


  • purkinje  (05.01.11 23:18:29) 
ayın son haftasında tetikte ol, sonraki ayın biletleri yavaş yavaş çıkar; ve iyi oyunlar hemen biter. ama bilet alamasan da saatinde git, gelmeyen tonla kişi olur son anda içeri girersin, şansın varsa çok da iyi yerden izlersin.

düzeltme: oyun yerine ayın olacaktı :D
  • zahmet  (05.01.11 23:20:31 ~ 06.01.11 00:07:42) 
bir delinin hatıra defteri için konuşuyorum.

oyun biletleri 13 gün önce gişede saat 10'u 10 geçe satışa sunuluyor.internette de 10'u 15 geçe satışa sunuluyor.10'u 20 geçe oyunun bütün biletleri bitmiş oluyor.3 aydır bilet bulmak için uğraşıyorum amk bi denk gelemedik.
  • şaman  (05.01.11 23:23:54) 
@purkinje: Devlet tiyatrolarının sitesi de sanırım mybilet'e yönlendiriyor.

@şaman: Bu 10'u 10 geçe sabahki mi akşamki mi? ona göre tetikte bekleyim, yakalarsam 2 bilet sana hediyem olsun. :)
  • tarnum  (05.01.11 23:28:21) 
evet baktım şimdi, yönlendiriyormuş...
eğer haftalar öncesinden almak istiyorsan, gidip yerinden alman gerekecek. 3 hafta öncesinden üsküdar sahnesine gidip aldım ben mesela. bir sonraki ayın programını broşürden inceleyip, çalışanla beraber ekrandan seçip alabiliyorsun.

  • purkinje  (05.01.11 23:34:47) 
@tarnum sabah 10'u 10 geçe.yalnız bu oyun ankara'da.denk gelirsen bol bol al valla.


  • şaman  (05.01.11 23:51:04) 
biletler 13 gün öncesinden satışa çıkıyor. gişelerden saat 10:00'da, mybilet'ten 10:10'da satışlar başlıyor. ve evet bir delinin hatıra defteri ve fosforlu cevriye o 10 dakika içinde gişelerden tükeniyor. akün'den stüdyo sahne'ye geçtiği hafta nasıl olduysa internetten tükenmedi, aldım. bilet yzdırdığım gişede sordum, nasıl bitiyor 10 dakikada diye, "kuyruk oluyorlar burada. 10 tane gişe var zaten, hemen bitiyor" dedi.


  • kibritsuyu  (06.01.11 07:43:44) 
DT oyunlarının satışa açılış tarihleri illere göre değişiyor, DT web sayfasında bulabilirsiniz.
Toplu stıtşlar normal satışlardan daha önce başladığı için genelde çok ilgi görenler internet satışına çıktığında yer bulmak zor olabiliyor. Ayrıca gişelerin MyBilet'ten 10 dk önce satışa çıkması ve ilgi gören oyunlar için 100-300 civarı koltuğa bir anda binlerce kişinin talip olması da var. Hızlı olan kazanıyor yani:)

  • hoba  (28.01.11 10:30:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.