[]

Grip Oluyorum; Ama Olmamam Lazım!

Burnumun üst kısımları tıkanıyor, sesim değişmeye başlıyor.

Eski duyuruları okudum. Dün benical'e başladım. ayrıca c vitamini de almaya başladım günde 1 olmak üzere. sürekli su ve sıcak içecekler içiyorum.
aç kalmamaya, sağlıklı beslenmeye çalışıyorum; ama meyve asla yemem. (tartışmayalım bile)

daha ne yapabilirim?

tylol hot içsem benical ve calcium sandoz ile fazla mı olur? benical'i bırakıp first defence'e mi başlasam? aferin mi alsam yoksa? advil tavsiye etti bir arkadaşım, öğleden sonra bir de onu alsam mı?

napayım?

 
ağız ve burun speryleri var ya da gargara var onlar bence çok net. kalsiyum sandoz falan gerek yok. ayrıca sıcağın da etkisi yok. ılık iç. ıhlamur iç bol bol. içinde tarçın, limon ve bal olsun. zencefil de olabilir.


  • cedric tweedledee  (05.01.11 11:00:39) 
şimdi grip olunca

38-39 C civarında ateş
Başağrısı
Vücutta ağrı(özellikle sırt, kol, bacaklarda olmak üzere)
Böyle bir yorgun hissetme
Genellikle kuru öksürük
Bazen burun tıkanıklığı , hapşırma ve boğaz ağrısı
Üşüme,titreme,terleme
İştah kaybı falan olur.sende henüz bunların çoğu yokken önlem alman şahane.

bol bol sıvı iç ki içiyorsun. meyve yemiyorsan bari suyunu iç ciddiyim.sıvı sinüslerindeki ve boğazdaki birikmelere iyi gelir.ya bir ilacç vardı bir eczaneye sor adını hatirlamıyorum suda eritilen anti-gribal bir ilaçtı. yani suda eritilmesi de iyi . karbonhidratça bol yiyecekler ye.
durduğun ortamın iyice havalandirilmış olmasına dikkat et, kuru olmasın olduğun ortamın havası.en önemlisi de zamanın oldukça istirahat et.
haydi geçmiş olsun.
  • underscene  (05.01.11 11:06:04) 
calcium sandoz + Aspirin C plus karıştır aynı bardakta iç.


  • delidir yakalayin  (05.01.11 11:22:34) 
nane-limonu da ihmal etmeyin. meyve yemiyorsanız mutlaka sıcak sebze yemekleri yiyin.


  • vercingetorix  (05.01.11 11:52:35) 
4 gun boyunca her gun 4 saat araliklarla, 1500mg C vitamini alin. Toplam da gun basina 6000mg, 4gunde 24000mg.
su ana kadar denedigim en etkili yontem budur ve bilimsel olarak da kanitlanmisligi vardir.

  • aloabr00  (05.01.11 13:18:25) 
Ben şöyle yapıyorum. Alka Seltzer ve Tylol Hot. 2 sene bunu yaptım gün aşırı neredeyse hiç hasta olmadım. Tylol hot uyku yapyıor ama dikkat, yatmadan alınırsa daha iyi oluyor. Hem deliksiz uyku.


  • liriamer  (05.01.11 13:30:05) 
virüsü kaptıysan yatmadan geçmeyecektir. kendini çok kötü hissettiğinde hastaneye git ve iğne ol. böylece ayakta devam edebilirsin yaşantına. ben geçtiğimiz haftalarda çok kötü hastalandım ilk gecesi hastaneye gittim iğneyi bir oldum ertesi günler hep ayakta olmama rağmen hasta değil gibi takılabildim işte.. burun akıntısı falan daha sonra geçiyor tabi ama önemli olan fiziksel ve zihinsel açıklık.


  • ozdek  (05.01.11 15:47:19) 
benim büyücü çayımdan yap, iç. 2 max 3 kupa. yırtarsın, geç kaldıysan da yarı sürede iyileşirsin. ilaçlarla 7 günde, ilaçsız 1 haftada iyileşirsin denir, ben de o tayfadanım biraz.
yolun başında nezle için first defence iyi defediyor, öneririm.
not: buraya yazdım büyücü çayın tarifini bi aratın lütfen. silinmişse de mesaj atarsınız.
  • pyro clustic flow  (05.01.11 21:11:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.