[]

antalya muğla kocaeli sakarya - buraların yerlileri bana mekan önersin

büyük türkiye turum kapsamında bu illere gidiyorum ben şimdi. sosyal yaşama karışıp "burada yaşasam mutlu olur muyum yea" sorusuna net cevaplar arayacağım.

şimdi sizden ricam şu; bana bu şehirlerdeki lokantadır, bardır, cafedir, kahvaltı yapılacak yerdir, ne bileyim aquaparktır böyle şeylerin listesi lazım. gideyim, göreyim, yabancılık çekmeyeyim diye.

hepinizi seviyorum.

 
sakarya'da birde şu mekanı öneririm,doğa ve hava süper;
www.altinderealabalik.com

  • password  (05.01.11 01:21:34) 
Muğla'ya geldiğinde Akyaka'da kahvaltı et mutlaka. Zaten başka bir il görmek istemeyeceksin. Geldiğinde haber ver beraber gidelim istersen benim de canım çekti bak :)


  • Precog  (05.01.11 01:27:38) 
sakaryada yenicami denilen caminin karşısındaki cadde boyu ilerlediğinizde bir avuç bar olduğunu görürsünüz. bunun haricinde ankara caddesi adındaki caddede de barlar bulunmaktadır. 3063 bistro adıyla da yeni açılan güzel bir mekan mevcuttur ancak ben daha gidip göremedim. cafe denilince en gözde olanlar çark caddesi ve çevresindeki sokaklardadır. lokantalar bulvar boyunca vardır fakat alkol bulman imkansızdır. alkollü yerler genelde sapanca,hendek gibi ilçelerde mevcuttur. merkezinde az da olsa türktelekom binasının yanındaki işhanlarının üstlerinde alkollü restorantlar mevcut. maden deresi ve acarlar longozu gibi karasu ilçesine yakın aynı yol üstünde merkezden 50 km kadar uzakta güzel yerler var.


  • uluhan  (05.01.11 04:03:15) 
Muğla'da Köycağiz'e gelmeden önce sığla ormanı var. Oraya gidin, o güzel kokuyu duyun, biraz ördeklerle oynayıp mangal başında rakınızı yudumlayın.


  • kirk karaktere sigmayacak adam  (05.01.11 08:51:57) 
sakaryada gezilecek yerler (bkz: sapanca)da ve (bkz: adapazarı)nda mevcut başka ilçelerde gezecek bişey yoktur pek...
sapancada birçok bar ve lüks restaurant mevcut...gerçi mevsimi olmadığı için pek canlı değildir fakat sayıca merkeze göre fazladır. sapancada sahili gezebilirsiniz. insana huzur veren bi yapısı vardır.
adapazarında bistro olarak elit bir yer dersen (bkz: 3063) vardır. (altınova hastanesinin karşısında-hatta 1 hafta önce cem adrian gelmişti 3063 e :) )...adapazarında (bkz: saltıkoğlu restaurant)ta karışık pide" yemeni öneririm. diğer çeşitlrde var tabi fakat pideleri sakaryada en iyisidir. fazla para bayılayım dersen (bkz: köfteci ismail) var bide...birde yeni camiinin orada birkaç tane bar vardır. bir diğer gezeceğin yer çark mesire ...bide akyazıdaki alabalık tesislerinde alabalık yiyebilirsiniz...(bkz: çark caddesi)nde kafeler oldukça fazladır bir kısmında canlı müzikte var...canlı müzik için (bkz: akm) nin (sinema salonu) en üst katındaki cafeye gitmenizi öneririm...burada birde (bkz: özsüt) vardır ama tatlıları hiç iyi değil tavsiye etmem....
he bide unutmadan dünya çapında bilinen (ben pek sevmem ama yabancların çektiği doğa belgesellerine konu olan) (bkz: poyrazlar gölü) vardır. bide (bkz: çark caddesi) vardır. birde (bkz: sakarya üniversitesi kampüsü)nü gezebilirsiniz. göl manzarası harikadır. oradada (bkz: adı bahçe) ye gidebilirsiniz. birde son olarak (bkz: karasu)ya gidebilirsiniz. karadenizin hırçın dalgalarını seyretmek güzel olurdu... :)
  • neysene  (05.01.11 11:13:03 ~ 11:23:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.