Giriş
(8)

izmir gaziemir havalimanı'ndan karşıyaka'ya ulaşım

nilarus
merhaba,İzmir'i iyi bilen biri varsa acil bilgi verebilirse çok sevinirim, havalimanından karşıyaka'ya geçmem gerekiyor yarın akşam. havaş otobüsleri vardır muhakkak ama raylı sistem vardı diye hatırlıyorum şehir merkezine. saat 19:00'da raylı sistem çalışıyor mu? şehir merkezine gidebilsem kafi ora
merhaba,
İzmir'i iyi bilen biri varsa acil bilgi verebilirse çok sevinirim, havalimanından karşıyaka'ya geçmem gerekiyor yarın akşam. havaş otobüsleri vardır muhakkak ama raylı sistem vardı diye hatırlıyorum şehir merkezine. saat 19:00'da raylı sistem çalışıyor mu? şehir merkezine gidebilsem kafi oradan dolmuş ya da otobüsle de geçerim gideceğim yere.ya da havalimanından otobüs kalkıyor mu sadece havaş mı vardı. bir de kaç dakika sürer acaba. yanıtlarsanız çok memnun olurum. ona göre bilet alacağım şimdi.
şimdiden teşekkürler ederim.
0
nilarus
(04.01.11)
havaş
otobüsde var.
taksicileri ne yamyam oluyor kardeşim.
0
seyduna6687
(04.01.11)
banliyo seferleri var fakat daha hiç denemedim. havaalanından ne kadar uzak kalıyor, nasıl gidiliyor bilmiyorum ama bir banliyo var
0
ermoo
(04.01.11)
teşekkürler, otobüs kaç dakika sürüyor aşağı yukarı bornova, alsancak, konak hiç farketmez, aşağı yukarı bir süre? 1 saat sürmez değil mi? 19.00'da vardır değil mi belediye otobüsü?
not: her havameydanı taksicilerinde aynı kibirli mentalite, asla binmem zaten. sağolun.
0
🌸nilarus
(04.01.11)
o saatlerde otobüs seferleri gaziemir ve karabağların göbeğinden geçtiği için trafik olabilir.
0
ermoo
(04.01.11)
izban sitesine baktım adnan menderes istasyonu var fakat sefer saatleri, istasyon varış saatleri hiç net değil. kim hazırlamışsa siteyi.
o bakımdan tam bilen biri varsa lütfen istirham ediyorum banliyö hakkında zahmet olmazsa.
0
🌸nilarus
(04.01.11)
belediye otobusu de var havas da var, sure yaklasık yarım saat. ordan birileriyle ortak taksi de yapabilirsin.

otobus 24 saat vardı hatırladıgım kadarıyla.
0
bryan fury
(04.01.11)
Havaalanının içinden banliyö treni geciyor, en fazla 20-25 dk filan beklersiniz sanırım. O tren Çiğli'ye kadar gidiyor. Aşağıdaki linkten bakarsanız, pembe renkle gösterilmiş çizgi o trenin güzergahı. Kent kart kullanarak binebilirsiniz, kentkartınız yoksa havalanının içinde trene binceğiniz yerden 3 veya 5 binişlik kartlardan alabilirsiniz.

www.eshot.gov.tr

edit: süresi 1 saati geçebilir. Çünkü çok durak var ve pek hızlı gitmiyor. Gece 11'e kadar seferleri var galiba ondan emin değilim.
0
MBrain
(04.01.11)
havaalani karsiyaka tramvay ile 45 dakika civari, her yarim saatte bir var. otobusten havastan daha rahat.
0
atmacaged
(04.01.11)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.