[]

1 günlüğüne tanrı olmak

şimdi dindar arkadaşlar biliyorum canları sıkıldı ama aslında bu basit sorunun altında benim merak ettiğim bazı özel şeyler var. o yüzden onlardan özür diliyor ve görüşlerinizi bekliyorum. evet böyle bir güç verilse size 24 saat süre boyunca her dilediğinizi, aklınıza gelebilecek herşeyi, herkese herşeye yapabilme yetiniz var diyelim. ne yapardınız?

ya da şöyle düşünelim, yüce tanrımız artık yarattğı kullarının yaptıklarından üzüntü duyup, pişman olmaya başlamıştır, kıyametin de yaklaştığının farkındadır kullarının. ve böyle bir kampanya tarzı bir şey başlatıyor diyelim ki. yani ulan ben binlerce yıldır uğraştım ama gene hayatı cehennem olarak görüyor kullarım. bari onlara bir şans versem onlar ne yaparlar şeklinde hani.. ve evet herşeyi yapabilme gücünüz var.


 
valla fare denen iğrenç yaratığı ve benzerlerini (sıçan vs) yok ederdim yer yüzünden. sonra da ekolojik sistem dağılmasın diye yeni bir tür yaratırdım fare yerine geçecek. böyle pofuduk pofuduk bir şeyler olabilir. morlu pembeli falan.ve evet çok uykum var.


  • sen git ben geliyorum  (04.01.11 06:43:50) 
ben bunu daha önce de düşünmüştüm şimdi tekrar düşündüm ve cevap hala aynı. dünyayı yok ederdim, yaşayan ben dahil tüm canlıları öldürürdüm. acısız olarak tabi insaflı bir tanrıyım vesselam.


  • exitmusic  (04.01.11 07:10:47) 
toz kavramını ortadan kaldırırdım hiç bir ev kirlenmezdi artık, anneler yorulmazdı, yasak avlananları ben avlardım, yasak ağaç kesenleri ben keserdim, insanoğlunu ekolojik sistemdeki yerinde bıraksamda bu tarz konularda aciz kılardım, tüm toplu taşıma araçları hibritle çalışır olurdu ve elektrik sadece rüzgar, su gibi doğal kaynaklardan üretiliyor olurdu, nükleer enerji isteyenleri radyasyon dolu bir gezegen yaratıp en köhne uzay mekiğine bindirip oraya yolculardım, arkalarından mendil bile sallamazdım,insanlara sadece 1 tane araba ve 1 tane telefon edinebilme hakkını tanırdım, baz istasyonları kansere sebep olmazdı, hava,toprak,su kirliliğini ortadan kaldırırdım, hiç bir hayvanın nesli tükenmezdi, ozon tabakasındaki deliği kapatırdım, salgınları ortadan kaldırırdım, genetik hastalıklar olmazdı canlılarda, sakat doğumları kaldırırdım, bir hap yapardım içine tüm güzel medeniyeti ve bilgiyi koyardım 5 yaşına gelen yavrucuklar onu yutunca her şeyi öğrenir okul çilesi çekmezlerdi, yaşı kadar bilsin taşıyamayacağı kadar bilgi yüklenmesin diye bu haptan 14 tane yapardım 18 yaşına kadar her doğum gününde b,r tane yutardı böylece 18 yaşındaki her olgun birey kültürlü, bilgili ve medeni olurdu, kadın ve çocuk istismarcılarına ben istismar ederdim, bir de her ülkeye kanguru koyardım, o da benim keyfime kalsın canım, seiyorum kanguruları çok şeker hayvanlar.


  • zanim zrozumiesz  (04.01.11 07:20:31 ~ 07:22:27) 
müzik mutlaka müzik yayinlardim, hep eksik olanin müzik oldugunu düsünüyorum,
evet belli bir ritim var dünyada ya da evrende ama ben yine de boyle bir kurum yaratirdim nasil ki gunahlardan sorumlu melekler falan var
ben de boyle bir melek sinifi olustururdum, sözsüz ya da hicbir dilde muzik
ne zaman gokyuzune baksam brahms'in macar dansinin eksikligini hissediyorum
  • rn  (04.01.11 08:40:52 ~ 20.01.15 15:42:11) 
her tür parayı, ve yerine geçebilecek şeyi(altın?), onları üreten merkezleri ve kalıpları yakardım. gerçi bankalar var, para dediğimiz şey elektronik, onları da bozardım heralde sdfg.
bir de bütün silahları, teknolojilerini, nasıl yapılacakları bilgisini falan yok ederdim. ha tekrar üretilirdi ama o zaman kadar yaşanan kaos çok şey değiştirirdi sdfg.

  • natnan  (04.01.11 10:01:54) 
kendimi öldürür ve dünyadaki benimle ilgili bütün izleri silerdim..


  • gene mi gene  (04.01.11 10:05:51) 
Kendini öldürmek için tanrı olmaya gerek yok. İzler için ise, kendini öldürmeyi planlıyorsan çok fazla izin kalacağını düşünmüyorum.


  • liriamer  (04.01.11 10:43:53) 
@liriamer: tanrıyı öldürmekten bahsediyordum ben.


  • gene mi gene  (04.01.11 12:02:03) 
bana yalakalık için birbirlerine zulmeden , öldüren kullarımı ortadan kaldırırdım.Kibirli olmazdım heralde .


  • patates baskı  (04.01.11 12:30:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.