[]

Street fighter oyunu yüklemeye çalışıyorum. Yapamadım.

Ya ben anlamıyorum crack mrack. çocuğa dedim '' abla içinde beni okusu var '' dedi. alakası yok. actım iso diyor . karşıma iso burn cıkıyor. cd yi oynamadan yakmayayım. ben bu oyunu nasıl yükleyeceğim.. sf4.fo olarak görülen şeyin dosya türü .iso uzantılı görülüyor. deamon tool denilen bi zımbırtı varmış. onla mı olacak? biriniz anlatın hele de yükleyelim şunu..




 
daemon tools indireceksin, kuracaksın. sonra daemon tools ile .iso uzantılı dosyayı açacaksın. onun içindedir setup&crack dosyası falan.


  • repins  (03.01.11 18:18:14) 
magic iso ile de açabilirsin. googledan arat. gezginler net de olması lazım.


  • inanmazsan inanma  (03.01.11 18:43:18) 
Power Iso kur, sağ alt köşeye ikonunu yerleştirir. Üstüne tıkldığında "Kalıbı X sürücüsüne yerleştir" diye bir seçenek çıkar. Ona tıklayıp iso dosyasını gösterdiğinde iso dosyasını sanal dvd/cd sürücüye yükler ve ondan sonra standart kurulum+crack işlemini yapabilirsin.


  • kimlanbu  (03.01.11 18:49:10) 
boyutu fazla değilse sağ tuş winrar'la bir dizine çıkar, setup'tan hallet.


  • ocanal  (03.01.11 18:52:19 ~ 22:07:35) 
sanırım win7 olmadığı için oldu böyle.. yani bilmiyorum for windows diyor ancak sistem gereksinimleri oyun için minimum xp maksimum vista dediğne göre yemedi. zaten masüstünde kısayol da cıkmamıştı deli etmişti beni. oyunlara kaydolmuştu ve masaüstüne kısayol da olustaramadığım gibi dosya konumunu da açamıyorumdum sildim attım sonunda. ama crack yapmayı öğrendim valla bak. teşekkürler repins, inanmazsan inanma, kimlanbu ve ocanal.


  • okyanustaki depresif ruzgar  (03.01.11 23:29:29 ~ 23:31:12) 
deamon tools kur. iso yu CD'olarak göster. Mount image diyeceksin.

Oyunda da mutlaka Ryu yu al. Her zamanki gibi en iyi karakter çünkü.
  • ryu  (04.01.11 10:36:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.