[]

E book reader

Bir re book reader almak istiyorum. gittigidiyordaki ürünler arasıdna uçuk fiyat farkları var:

arama.gittigidiyor.com

Bunlardan uygun fiyatlı birini aldığımda burda Türkçe kitap yükleme ve okuma konusunda bir sıkıntım olur mu? Örneğin şu ürünü:

urun.gittigidiyor.com

Başka öneriniz var mı?

(Amaç kolaylıkla kitap yüklemek ve istediğim zaman gözlerim yorulmadan okumak)

 
sony reader var bende yeni nesil pearl e-ink ekran kullanan, sanirim kindle hala eski nesil e-ink ekran kullaniyor o yuzden vazgecmistim. sony'den oldukca memnunum ama londradan almistim ben 145£'a. bir de kindle icin okumak istedigin kitaplarin cogunun formatini degistirmek zorunda kalicaksin, sony'de pdf okumak vs daha kolay o yuzden biraz da elindeki turkce kitaplarin formatina bagli tabi, epub mobi vs ise her iki cihazda da problem olmaz ama tabi sony'nin dokunmatik ekrani falan daha guzel bence tarafliyim biraz:)


  • 2pac  (02.01.11 12:42:57) 
Elimde henüz kitap yok. Bahsettiğiniz gibi kullanımı kolay bir ürün almak mantıklı tabi ki. Bir de onlara bakayım.


  • 44  (02.01.11 12:52:06) 
o zaman kesinlikle sony derim sirf dokunmatik ekran yuzunden bile, illaki online kitap alip okurum diyorsan zaten sony'nin kobobooks ile anlasmasi var satin alabiliyorsun oradan kendi arsivine ek olarak.

asagidaki adreste karsilastirmasi var en bilinen cihazlarin bi bak istersen, benimki sony touch edition prs-650, ama turkiye'de nerede bulunur bilmiyorum pek acikcasi.
wiki.mobileread.com
  • 2pac  (02.01.11 13:39:55) 
kindle da yenılendı bu arada. sony de basarılıymıs, yorumlar o yonde. bi ihtimal de galaxy pad ya da ipad de olaiblir. daha islevsel aletler.


  • bryan fury  (02.01.11 15:04:00) 
kitap okumak o padlerde sikintili, en azindan bi kac saat okunacaksa gunde, LCD ekran goz yoruyor acaip tabi tercihe gore degisir haliyle ebook reader ekranlari cirkin siyah beyaz falan:)


  • 2pac  (03.01.11 22:03:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.