[]

facebook ta profil bulmacılık

selam üstadlar. bu facebook denen zımbırtıyı pek kullanmıyorum, haliyle bu konuda bilgi fakiriyiz. kendisine ulaşmam gereken biri var, facebook profilinin olduğunu biliyorum. ancak ismini yazıp aradığımda herhangi bi bulguya ulaşamıyorum. profili gizlenmiş vesaire olabilir. mail adresini de bilmediğim bu zâtı sadece ismiyle bulmamın bi yolu var mıdır? vesselam.




 
sadece isimle olmaz. milyon tane sonuç çıkar tek tek bakman gerekir.


  • kivanc1  (02.01.11 04:11:36) 
gizlili ayarlarinda profilin görünebilirliği arkadaslarimin arkadaslari seçili olmadigi sürece profil gizliyse göremezsiniz. bunun için de ortak arkadasa sahip olmaniz gerekir.

yani sadece arkadaslarina acik bir profil ise onu bulmaniz imkansiz.



sordugunuz seyle alakasi yok ama kenarda dursun belki bir gün lazim olur.(facebook konusunda bilgi fakiri oldugunuzu soylemistiniz, ona istinaden)

facebook profilinin olup olmadigi ile ilgili bir ipucu.

- eger kayıt oldugu maili biliyorsaniz login ekraninda mail ve hatali sifre kombinasyonuyla o kisinin hesabi olup olmadigini anlayabilirsiniz
  • karabasmayan  (02.01.11 04:19:42 ~ 04:21:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.