[]

dedirten mi?

(bkz: #21259411)
nick altımda hepi topu 4 entry var ve 2'si owencan'a ait. bu durum beni rahatsız ediyor fakat elden ne gelir. neyse, iki entryde açık aradım ispiyonlayayım diye

yukarıdaki entry'de dedirten var mı? eğer yok ulan ne alaka derseniz de dedirten olayını hala anlamamış olduğumu düşüneceğim.
saygılar.

 
dedirten örneği:

başlık: yemek yerken çatalın göte girmesi:
entry: oha dedirten olay.
  • g man  (02.01.11 04:00:59) 
dedirten bir ispiyon sebebi degil uzun zamandir. ancak moderatorun dikkatini cekerse ve bolca ornek bulabilirseniz belki bir seyler olabilir. kaldi ki owencan'in oyle dedirtenli entry'leri yok pek.

linkini verdiginiz entry gayet legal.
  • entrapmen  (02.01.11 04:06:11) 
@g man o kadar açık ve net olunca anlayabiliyorum tabi.
@entrapmen bir kere dedirten yüzünden çaylak olmuştum, o yüzden ispiyon sebebi olabileceğini düşündüm. bu entry de legal olduğuna göre yapacak bir şey yok o zaman.

  • kivanc1  (02.01.11 04:08:51) 
peki bu dedirten olayının yaptırımı nedir?

yani ota boka dedirten tarzı entry giren yazar kaynıyor?
  • istanbluer  (02.01.11 07:58:43) 
dedirten icin (bkz: #14709598) yani owencan'in entry'si aslinda dedirten. kimi'nin dedigi gibi, "bana ne senin ne dusundugunden". ama legal. cok fazla ettirgen kalip kullanirsa caylak olabilir.

ama nick alti entry'lerinden sildirmek istedigin varsa ve bunlar gg veya formata aykiri degilse, entry sahibiyle konusman daha iyi olur sanki :)
  • no avalon  (02.01.11 11:09:42 ~ 11:11:04) 
dedirten, bir entry silinme gerekçesi değil. fakat kişisel tarihçeye not düşülmesi sebebi.

dedirten notunun düşülmesi için "dedirten" denilmesi şart değil. misal;

"messi'nin bir sezonda 100 gol atması"

entry 1: oha dediğim olay
entry 2: oha lan adama bak dedirten olay
entry 3: bu insanlık değil dediğim olay
entry 4: messi'nin insan olmadığını düşündüren olay

bunların hepsi dedirten'dir. entry sahibinin kişisel tarihçesine not olarak bir güzel geri döner.

dedirten entry gördüğünüzde yapmanız gereken yegane şey, entry'i bir moderatöre bildirmeniz ve dedirten olduğunu belirtmeniz.
  • deckard  (03.01.11 02:28:45) 
@deckard peki ispilemek çözüm değil mi? illa moderatöre dedirten entry var yetiş diye mesaj mı atmamız lazım.


  • istanbluer  (04.01.11 01:29:03) 
@istanbluer, hangi gerekçeyle ispiyonlayacaksınız ki? dedirten bir entry silinme sebebi değil ayrıca. dolayısıyla ispiyon arabirimindeki seçenekleri kullanamıyoruz.

bir moderatöre mesaj atmak şu an için en pratik çözüm görünüyor.
  • deckard  (08.01.11 22:10:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.