[]

ayakkabı ve ayak.

şimdiğ. dün yeni bir ayakkabı aldım. hani botumsu. ama bot değil, işte çizme desen hiç değil. anlayın, yeni dönem kış şeylerinden. neyse. orda denedim, böyle her şey güzel, herkes mutlu felan. gayet de güzel oldu, yürüdüm, aynada baktım vs. sonra eve gelirken giyeyim dedim, gelene kadar öldüm ama, yerler ıslak olmasa çıkarıp öyle yürüycektim o derece. neden kiğ? halbuse hep 36 numara alırdım, ki kalıbı felan da küçük değildi. neyse, şimdi ne yapmam lazım benim? ayakkabıyı temizledim tekrar özene bezene. geri alırlar mı, şöyle bir numara büyükle değiştirsem felan? yoksa ayakkabının yeni olmasından kaynaklı bişey mi, böyle zamanla salar mı kendini? açılmadı diyelim felan. hiç bilemedim, noğlucak?




 
yeni ayakkabıların bazıları bir süre "ayağa vurma" yapabilir. tüketici haklarına göre koşulsuz iade hakkınız var.


  • andy kaufman  (01.01.11 18:22:43) 
15 gün içerisinde faturası ile gidip iade edebilirsiniz. almazlarsa tüketici hakları mahkemesine eğer yoksa orada bu kimlikle davaya bakan asliye mahkemesine başvurun.
almak zorundalar.

  • yoa  (01.01.11 19:15:44) 
ben genelde hep yarım numara büyük alırım. botu giyince başta vurur hep büyük alsanda vurur.ama bence açılmasını beklemektense gidip bir yarım numara 36 yerine 36,5 almak daha mantıklı. bir de kalın çorap meselesi falan 1 numara bile olur hatta.


  • zanim zrozumiesz  (01.01.11 19:15:59) 
üzgünüm ama vuruyosa öyle devam etmesi daha yüksek bi ihtimal. büyük alsan da vurcak. geri ver paranı kurtar


  • photo85  (01.01.11 20:11:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.