[]

Milano'da gezilecek yer önerisi?

Ocak ayı içinde Milano'ya gideceğim. Gezmek için 2 tam günüm olacak. Ancak daha önceleri çok kez çeşitli yerlerini gezdim.

Tipik turist yerleri dışında (Duomo, Galleria Vittoria Emmanuelle II, Teatro alla Scala, Palazzo Reale, Castello Sforzesco, Pinacoteca di Brera, San Siro, Navigli bölgesi -gerçi burayı pek gezmedim- vs.) önereceğiniz yerler var mı?

Mesela Cimitero Monumentale ve Museo Nazionale della Scienza e della Tecnologia "Leonardo da Vinci" gibi yerler çok ilgimi çekmişti ve pek ziyaret eden de yoktu.

Benim aklımda "Museo di Storia Naturale" var. Bir de Flickr'da fotoğraflara bakarken "San Bernardino alle Ossa" kilisesi ilgimi çekti, böyle kurukafalardan oluşan bir duvar ve haç varmış.

Bunun dışında nereler olabilir? Misal Acquario Civico nasıl bir yer?

 
@wishes:
Dediğim gibi tipik turistik yerleri zaten gezdim. Yine aynı yerleri görmek istemiyorum. Mevcut planımda "Museo di Storia Naturale" ile "San Bernardino alle Ossa" var, belki "Acquario Civico" da olabilir. Ama bunlar zaten yarım gün tutar (sabah erken çıkıp gezmeyi seviyorum).

Bir de bunca zamandır gezemediğim Son Akşam Yemeği tablosu için bir acentadan bilet aldım. (Resmi sitesinde gideceğim gün için bilet yoktu, acentadan normal fiyatı 8 euro olan bilete 22,5 euro verdim)

Olmazsa artık ikinci gün için yakın çevrede bir yerlere (Cremona, Pavia, Lodi, Mantova) gideceğim.
  • neyehbe  (01.01.11 17:18:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.