[]

kia rio

şu arabanın fiyatı nasıldır? ne eder sizce?
www.sahibinden.com



 
neredeyse 2 sene oluyor Rio aldık biz de. 2006 ama km'si bunun 2 katındaydı. o zaman 13 papele aldık. ucuza bulmuştuk. arada bakıyoruz ilanlara 190 bindeki araçlara bile en az 17 bin lira istiyorlar ama en son kaça gidiyordur bilemem.

bizim aracı kullanan herkes performansına bayılıyor. yılların taksicisi dayı, arabalara bayılan arkadaşın babası gibi kişiler mesela. seneye gibi değiştirirsek kia venga alalım diyoruz, kia'cı olduk yani. fazla popüler bir araba değil, caddelerde az görüyorsunuz ama tr pazarında gittikçe güçleniyor kia gözlemlediğim kadarıyla.
  • pyro clustic flow  (01.01.11 10:53:40) 
fiyatı normal gibi duruyor, tabi çok temiz ve iyi kullanışmış ise alınır.
ama 18.000 tl gibi bir miktar verecek isen bence başka model baksan daha iyi olur.
acil satan kişiler değerinin 3-4 milyar altına arabalarını veriyor.
  • lellokezban  (01.01.11 11:54:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.