[]

KPSS İnternet Sifresi Sacmaligi

kpss sonucuma bakmama musade etmeyen sacma otesi uygulama.elimde kpss giris kagidi var. internet sifresi kisminda ilk kez sınava girmeme ragmen var olan sifrenizi kullanınız yazıyor.yani sifre verilmemiş bana.siteye girdiğimde ise sifrenizi girin, sifre yoksa parayla satın alın gibi sacma uygulama var.bu devlet ve bu yonetim bizimle kafa mı buluyor, halkımın parasını daha nasıl çökezliyim diye mi düşünüyor anlamadım ama bizi aptal sanıp bizi boyle somurmeye calısanların annelerinin ellerinden opuyorum.

bugun cuma ve aksam kpss sonucuma bakamıyorum. nasıl bakacagım suan sonuca. bu sifre olmadan?

ulan devlete bak ya, bize sifre uygulaması getiriyor ve sifreyi parayla satıyor. ne ala memleket anasını satayım.

 
daha önce ales e ya da kpds ye falan başvurdunuz mu ? eğer bunlardan birine başvurduysanız geçmiş dönemlerde, başvuru kağıdında şifre yazıyor olmalı. sadece kpss ye girmiş olmanız gerekmiyor yani. size daha önceden şifre verilmiş. bir de öyle deneyin. şifre olmadan bakma ihtimaliniz sıfır. ösym bürosuna gidip şifre alacaksınız. o da 3 lira sanırım.


  • girl in a coma  (31.12.10 19:15:01) 
@girl in a coma hayir ya. hic bir yere basvurmadim ya da girmedim.

ve girsem de ben aldigim her sifreyi kaydederim.

yani;

yok boyle bisii
  • karamuratbenim  (31.12.10 19:24:31) 
mutlaka ösym ile ilgili bir şeye başvurmuş olman lazım daha önce. ki o şifre verilmiş sana. mesela ben de kpds puanıma bakmak için girdim. şifre istiyordu. başvuru formunda daha önceki şifreyi kullanın yazıyo. kpss formuna baktım ordaki şifre olabilir dedim denedim oldu. neyse. kaybetmiş olsan da gidip yenisini almaktan başka şansın yok. ayrıca verilen şifre zaten geçici şifre. siteye giriş yapıp(denemedim ama biliyorum) kendin istediğin şifreyi belirliyosun. unutmazsın böylece.


  • girl in a coma  (31.12.10 19:37:08) 
hic sifrem yok ama olsun. devlet bunu da yedirsin bize bakalim.


  • karamuratbenim  (31.12.10 19:50:54) 
afiyet olsun efendim (:
sanırım e-devlet ile işiniz yok henüz. bir de onun şifresi lazım olsa. neler neler.

  • girl in a coma  (31.12.10 20:01:33) 
şifre olayı tamamen para tuzaği


  • ronaldo17  (31.12.10 23:16:06) 
kpss ye internetten basvurduysanız sifreniz aynıdır. size önerim sifrenizi değistirmenizdir. mesela ben 5 senedir sifrem aynı ama yine de sorun sıkıntı yasadım


  • platoniclover  (05.01.11 11:09:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.