[]

Tekerlekli sırt çantası (backpacker tipi 60+ litre)

Şimdi ben böyle interrail gibi amaçlar için kullanılabilecek bir sırt çantası istiyorum. dolayısıyla 60 litreden fazla olsun istiyorum. Ama tren istasyonu havaalanı gibi bu çantayı sürükleyerek taşıyabildiğim yerlerde mümkün mertebe sırtımda taşımak istemiyorum (Bel problemimden dolayı)

Şimdi sanki hayal meyal hatırlıyorum. Böyle tekerlekli sırt çantaları görmüştüm ama dediğim gibi 60-65 litre kadar vardı.

İnternette aradım ama 30-35 litrelik çantalar var tekerlekli sırt çantası olarak.

Bu istediğim tarzda sırt çantalarını kim üretir? Eğer çok yaygınsa tavsiye edebileceğiniz firma var mıdır?

Şimdiden teşekkürler.

edit: ahanda böyle bir şey aradığım;
www.gapyeartravelstore.com

nerede bulabilirim bunları türkiye'de?

edit 2: Bir tane daha buldum; www.theoutdoorshop.com

 
Outdoor ve extreme sports mağazalarına bakmanı tavsiye ederim. Örneğin florya flyinn in hemen karşısında bir mağaza vardı baya çanta vardı orada. bu tarz bir yere gidip istediğin modeli beğendikten sonra o markanın web sitesinden türkiyeye getiren firmayı bulup daha ucuza alabilirsin direk oradan. yolladığın linklerde bulunan markalara baktım ama sanırım türkiyede temsil edilen markalar değil ikisi de.


  • oyvind  (30.01.08 12:53:42) 
bunlar tekerleksiz yüksek hacimliler;
www.dikeylimit.com
www.dikeylimit.com

bu tekerlekli olan;
www.adrenalin.com.tr

burada da zebil gibi 60+ çanta var, ancak hangisi tekerlekli, hangisi tekerleksiz bakamadım ;
www.adrenalin.com.tr
  • galahad  (30.01.08 14:01:16) 
normal valizleri de düşünün. birkaç kız gördüm kullanan. sırt çantasından daha rahat olduğunu söylüyorlardı.


  • paranormal  (30.01.08 18:08:42) 
eminönü'nden mercana çıktığında orda çantacılar var.orda bu ve benzeri ürünlerden görmüştüm.ucuzdur bi de buralar diğer yerlere göre.


  • toshiro  (26.08.09 02:45:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.