[]

Pegasus Para Var Bilet Yok!

Selam ahali,

Az önce pegasus'tan toplamdaq 392.94 TL'lik bir bilet alımı yapayım dedim ancak ödeme kısmında sorun verdi ve tekrar deneyin dedi siteleri. Karta baktım para çekilmiş.

Aradım müşteri hizmetlerini kart numarası ad soyad telefon falan aldılar 7 gün içinde iade olur dediler.

Sıfırdan bilet alın dediler.

Şimdi ben bileti tekrar almayı denedim ve aldım sorunsuzca.

Sorum şu..Şikayet siteleri bu çift çekim ve iade şikayetleriyle dolu. Aylarca sürünenlerin şikayetleri var. Burdan başına gelen var mı? Ne kadar sürede gelir ödeme?

 
İnşallah öyle olur..Netteki şikayetleri okuyunca korktum baya..Kartın limiti lazım :(


  • hayattan sikilan adam  (29.12.10 21:55:25) 
Ayni durum basima geldi, korkutmak istemiyorum seni ama 14 martta cekilen parayi ekimde geri aldim. Ekim ayinda da surekli telefonla taciz ettim adamlari, sonunda iade ettiler.

Telefonda bankanizla gorusun derlerse, bankayla gorusun, lakin banka ile pek alakasi yok, yine Pegasus'u aramaniz gerekiyor sonunda.
  • lightblue  (29.12.10 22:07:08) 
Ben taciz işlemine gelecek hafta başlamayı düşünüyorum iade gelmezse. Bankayı da hemen arayacam haftaya sonuçlanmazsa.


  • hayattan sikilan adam  (29.12.10 22:33:20) 
Bu arada,

Mart-Ekim arasında hiç arayıp sormadınız mı? Ne bahaneyle bu kadar geç yaptılar iadeyi?
  • hayattan sikilan adam  (29.12.10 22:46:23) 
Mart- arasinda ayda en az iki kere aradim. Mart ve Nisanda cok aradim, zamanla seyreldi haliyle. Bir de alacagim para 70 tl olunca, motivasyonum kalmadi. En sonunda delirdim, bagirdim cagirdim, o gun yatirdilar parayi.


  • lightblue  (31.12.10 01:24:23) 
arkadaşlar pegasus sorunlu bir firma zorunlu olmadığınız müddetçe almayın derim.İşadamlarını bile kasıtlı rötara sürükleyen bir firma.Haberlerde çıktı yani


  • maschinengewehr  (02.01.11 19:33:36) 
Pegasus ile daha önce 10 dan fazla bilet alımım ve 7-8 uçuşum oldu. Hiç sorun yaşamadım. Hepsinden de memnuniyetle ayrıldım. Sorun şu kredi kartından fazla çekilen tutar :(


  • hayattan sikilan adam  (03.01.11 12:20:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.