[]

Kilik kiyafet

Yarin yasadigim sehirde bir kosu yapiliyor, kosunun ozelligi herkesin kostumlerle gelmesi. Ne bileyim tutu giyinmis erkekler falan dusunun. Ben bir disi olarak ne giyecegime karar veremedigimden (cok dogal bir olay bu) fikirlerinize ihtiyacim var. Cok masrafa girmek istemiyorum ama komik bisiler olsun istiyorum. Yakinlarda kostum satan bir magaza var hali hazirda. Elimde de bir adet elf olmaya uygun kirmizi beyaz corap ve noel anne sapkasi var.

Yaraticiliginizin eline dustum. Simdiden tesekkurler.


 
Noel Baba, Noel Anne çok olacaktır; zira yılbaşı arefesi şu sıralar bilindiği gibi. Orijinal olunmak isteniyorsa bir kere kafadan elenmeli bunlar. Elf kostümü de eğer uzun, düz, sarı saçlara sahip değilseniz pek hoş durmayacaktır. Ki kostüm deyince milletin aklına ilk gelen şeylerden biri de elf kostümüdür o ayrı. Neyse, benim önerim şu ki, madem bu bir yarış konsepte uygun olarak bir kaplumbağa kostümü hoş durabilir. Yeşil, uzun kollu bir kıyafetin ve altına aynı tonda bir pantolonun (tayt olsa da iyi olur da hava soğuktur şimdi bu mevsimde) üzerine sırt kısmında kabuk gibi duracak bir şey (Kartondan kolaylıkla yapılabilir) bulunduğunda oldukça güzel olacaktır. Ellere de yeşil renkli fırın eldiveni takıldığında tam su kaplumbağası olur.


  • g man  (29.12.10 16:53:09) 
gönül ister ki şöyle bi' şey olsun ama
www.fullhalloween.com

komik diyorsan bu tür üstünden oynayarak deneyebilirsin
media.comicvine.com
  • mevrin  (29.12.10 16:54:23 ~ 16:58:20) 
fazla masrafsız kostüm deyince aklıma ilk yabancı filmlerden falan, çingene tiplemesi geldi. arkadaşlardan falan toplanabilecek renkli uzun etek, büyük halka küpe, mümkün olduğu kadar çok sayıda karman çorman uzun kolyeler, bilezikler,belki fırfırlı açık yaka tek renk bir bluz, tipinizi bilmem ama uzun dalgalı simsiyah peruk veya ilave saç, saçta çiçek....

ya da esmerseniz, sari niyetine sarınacak bir kumaş, alnınızın ortasına da rujla kırmızı bir nokta sizi hintli yapar. tabii konsepte uygun mu bunlar bilemedim.
  • mermaid  (29.12.10 18:07:44) 
prenses leia olun. ya da kill bill'den "the bride" veya "elle driver"


  • liane  (29.12.10 18:15:22 ~ 18:18:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.