[]

Uydunet Fiber İnternet

Uydunet(kablonet) fiber internet uygulamasına başlamış. Kullanan, duyan, öneren var mı? Fiyatları da oldukça uygun geldi;

www.uydunet.net


 
fiber internet falan göremedim. bildiğimiz kablo tv üzerinden sağlanan internet. kullanıyoru. memnunum.


  • sutlu nescafe  (29.12.10 16:27:07) 
o ilanda fiber yazmıyor ki? nereden çıkardınız?

bildiğimiz kablonet işte. kullanıyoruz, öneriyoruz. daha ucuz, daha kaliteli, daha hızlı.
  • emraah  (29.12.10 17:24:11) 
fiber internet superonline'da var, onu da sadece sitelere çekiyorlar yeterince talep varsa.


  • lykos  (29.12.10 18:09:41) 
iyi de linkte yazıyor demedim ki. fiyatlandırması bu şekilde sadece. fiber uygulamasına yeni başlamışlar. alıp kullanan ya da bilgisi olan var mı diye sordum.


  • nick blender  (29.12.10 23:26:19) 
kim dedi fiber uygulamasına başladıklarını?


  • sutlu nescafe  (30.12.10 08:50:02) 
fiber internet bir fiyatlandırma poltikası değil, eve gelen kablonun türü.


  • lykos  (30.12.10 09:11:28) 
@sutlunescafe telefonla arayıp tanıtım yapıyorlar. bir de donanımhaber'de az da olsa bahsedilmiş.

@lykos, anlatamıyorum sanırım. uydunet, fiber kablolarla hizmet vermeye başladı. Senin de dediğin gibi, benim de şuan evimde kullandığım Superonline fiber internet gibi. Linkte verdiğim fiyat listesi geçerli olacak fiber internet için de. Daha açık nasıl anlatabilirim bilmiyorum.
  • nick blender  (30.12.10 12:50:16) 
uydunet kablonet'in yeni adı malum, tamamen kablonet altyapısını kullanıyor halihazırda. uydunet'in fiber kablo döşediğine dair hiç bir yerde bir bilgi bulamadım, böyle bir şeye gireceklerine de halen ihtimal vermiyorum zira hizmet verecekleri yere santralden fiber kablo döşemeleri lazım sıfırdan, ki bu da epey yüklü bir maliyet. verdiğin linkte sadece normal kablonet bağlantı ücretleri var ve bağlantı şartlarıyla ilgili bir uyarı da yok.

fiber internet için fiyatlar da uygun değil ayrıca. 10mbit superonline'da yarı fiyatına.
www.superonline.net
  • lykos  (30.12.10 14:42:40) 
Bana telefonda verilen bilgi bu yönde. Sanırım eski kullanıcıları pilot bölge olarak seçiyorlar. Ayrıca bu hizmeti kullanmayı planladığım yerde malesef ki superonline yok. Aylık 4 gb download olan bir yerden bahsediyorum. Bu açıdan kotalısı alternetifi olan ttnet'e göre uygun geldi. Hıza çok önem vermiyorum.


  • nick blender  (30.12.10 22:57:00) 
o zaman ben de bir soruşturayım, her yere çekiyorlarsa ben de düşünürüm. bir kere vermeye başlarlarsa zamanla fiyat da düşer muhtemelen.


  • lykos  (31.12.10 08:40:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.