[]

sözlükte kendini ifşa uçma sebebimi

yok lan ifşa derken iddiaya girdim de kaybedersem numaramla başlık açıcam ona göre sorayım dedim.




 
baskasini ifsa etmediginiz surece problem olmaz. Fakat kimliginizi acik edecekseniz beraberinde getirecegi problemleri de goz onunda bulundurun dedim.


  • guybrush threepwood  (28.12.10 03:02:49) 
kendi kendinizi ifşa ederseniz değil, bu sizin kararınız, tutumunuzla ilgili. rızası olmadan başkasını ifşa etmek uçurur ancak.

(bkz: #1228567)
  • demcan  (28.12.10 03:03:30) 
numaranın size ait olduğu bilinemeyeceğinden problem çıkarabilir tabii ki. kendi adınıza başlık açıp küfrederseniz de uçabilirsiniz yani, o işler öyle.


  • galadnikov  (28.12.10 09:35:31) 
Merhaba,
Sözlükte iletilen bilgilerin kime ait olduğunun tespitini yapmak imkânsız olduğundan, bilgi kime ait olursa olsun yaptırımı vardır. galadnikov'a katılıyorum.
Selamlar.
  • nuage  (28.12.10 10:40:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.