[]

evrim teorisi ispatlandı

böyle başlık açayım da daha çok kişi baksın.

www.facebook.com
bu gerçek mi ya?

 
maymunlar yapar öyle arada


  • obez kirpi george  (28.12.10 00:38:11) 
bence gerçek. bu hayvanların neler yaptığına inanamazsınız.


  • eyke  (28.12.10 00:40:15) 
fake değil ama hayvanlara eziyet. endonezya'da gösteri yaptırılan maymunların bir şovu sadece. google'da topeng monyet diye aratarak daha fazla bilgi edinebilirsiniz.


  • demcan  (28.12.10 00:42:43) 
Köpeğin biri bin küsür kelime ezberlemiş ne var ki bunda? İranlı bilim adamları köpeğin dünyanın en akıllı ikinci canlısı olduğunu ispat etti haberiniz olsun. Elli küsür kelimeyle türkçe konuşan inasanlar var. Ayrıca youtube'de kaykaya binmeye çıldıran bulldogların görüntülerini izleyebilirsiniz.


  • neotunc  (28.12.10 01:16:05 ~ 01:28:55) 
bunu köpeklere bile yaptırıyorlar. evrimi ispatlayan birşey değil bu, siz maymunları gözünüzde küçümsemişsiniz. ev arkadaşlığı bile yaparsın maymunlarla. "cüccük" yaparsın kızar üzerine yürür.

şempanzelerin zekalarını küçümsemeyin. günlük hayatlarıyla ilgili birkaç belgesel izleyin bence.

üstteki saçmalığa da bir cevap vereyim, köpekler dünya üzerindeki ikinci zeki canlı olmadığı gibi zeka yapısı türlere göre değişken olup türler arasında kıyaslanamaz. kıyaslanmaktadır ama "zeka" öyle sağlıklı kıyaslanabilecek birşey değil. daha insanlar arasında bile kıyaslayamıyoruz. zekayı türlere ayırıp gerçek bir değerlendirme yapmaya uğraşıyoruz, yaklaşıyoruz, ama yapamıyoruz.
  • cro magnon  (28.12.10 02:17:15 ~ 02:28:38) 
@cro magnon
Malesef bazı insanların okuduklarını yada izlediklerini anlamaları ve bunlardan faydalanmaları pek mümkün değildir. Bunun dışında evrimden bahseden kim? "saçmalık" Üslup odundan farksız ve tahammülsüz. Ayrıca bilimsel bilgiye karşı boş ampirizmden ibaret. Uymuş...

Kimsenin bahsetmediği zekâ konusuna gelince doğru yazımı; Daha hayvanlar arasında bile kıyaslayamıyoruz şeklinde olacaktı. İnsan komplekstir hayvanlar yalın.
  • neotunc  (28.12.10 19:11:49) 
insanlar arasında "bile" kıyaslayamıyoruz dememin sebebi insan zekasını ölçme yolunda harcadığımız çabanın köpek zekasını ölçmeye harcadığımız çabadan belki binlerce kat fazla olması.

"İranlı bilim adamları köpeğin dünyanın en akıllı ikinci canlısı olduğunu ispat etti haberiniz olsun." bu iddianızı kanıtlayacak belge, makale, araştırma verilerini bekliyorum.

insan komplekstir hayvan yalın ne demek? insan, hayvanlar alemi memeliler sınıfı primatlar takımına dahil bir tür. hayvanlar alemi binlerce türden oluşan bir topluluk. hayvan yalın ne demektir, hangi hayvandan bahsediyoruz?
  • cro magnon  (28.12.10 20:36:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.