[]

site mite olayları

efendim, daha 1.sınıfı yeni bitirmişken çevreden gelen "sen nasıl bilgisayar mühendisi olacaksın, yapsana bizim şirkete bi site" baskılarına dayanamayarak site yapma olaylarına bulaştım.. işin trajikomik ve rezillik yanı şurada başlıyor ki, ben bu işlerle ilgilenen bir insan değilim.. tamam, kodu modu yazıyoruz da, ben anlamam öyle php, asp, mysql cart curt, kendi çapımızda dreamweaver la falan yazıyoruz.. neyse sadede gelelim, okudum okudum kafam karıştı bu hosting ve domain işlerinden..birinin iyi dediğine diğeri kötü diyor.. yapacağım çok basit şirket siteleri, çok az alan gerektiriyor.. ne yapmam gerektiğini ve nerelerden en uygun fiyatları ve özellikle tatmin edici technical support u bulabileceğimi adım adım anlatabilecek var mı aranızda, önce şunu yap sonra bunu diye.. dediğim gibi çok basit ve ucuz olması yeterli...

edit: dediğim gibi bilgim çok çok sınırlı, dolayısıyla hiç bilmeyen bir insana anlatırmış gibi ve sıfırdan, en basitten başlayarak anlatma imkanınız varsa daha çok makbule geçer..


 
ahah bana da dukkanda dur pc satarsın diyorlardı. o meslegin site yapmakla ilgisi yok okul hangi dili ogretecekse onun uzerine calıs notun yukselir.


  • sourlemonade  (29.01.08 14:29:13) 
söz verdik artık, yapacak bir şey yok, yapacağız bunu, kodda bir problem yok zaten, basit bir şekilde, zaten beklenen de o, yazdım kodu..


  • toxxicfox  (29.01.08 15:35:38) 
ahah bir bilgisayar mühendisi daha cahil yancılığa kurban oluyorken.


ben firma olarak veriyorum bu hizmeti. hosting için kendi serverımız var. domain içinde godaddy'yi tercih ediyorum.
  • darknum  (29.01.08 23:31:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.