[]

sevgiliyle konuşmak için en uygun gsm operatörü / kampanya

şu an turkcell genç tarife kullanıyorum. numara taşıma falan yapabilirim, gerekirse faturalıya da geçebilirim. hani sabahtan akşama kadar telefonu elinden düşürmeyen insanlar değiliz ama mevcut tarifelerde biraz çabuk tükeniyor kontörler.
eskiden en sık görüştüğün 3 numarayı söyle onlarla sınırsız konuş falan gibi şeyler vardı, devam ediyor mu onlar? yoksa alternatifleri nelerdir?



 
avea'nın şuan bir tarifesi var.heryöne 400 dakika + 4000 sms = 25 tl. 3 ayda bir de badava.bu bence gayet iyi olabilir.

www.avea.com.tr
  • tizi reftar olanin payine dagmen dolasir  (27.12.10 18:27:59) 
peki aveanın ses kalitesi kötü diye birşey duymuştum doğru mudur?
bir de numara taşıyınca bir süre sonra geri taşıma falan yapılabiliyor mu?

  • Zaphod  (27.12.10 19:23:01) 
evet aveanın çekim kalitesi kötü. turkcell pahalı geliyor o zaman vodafone a bak bence.


  • girl in a coma  (27.12.10 19:46:51) 
avea kapsama alanı konusunda pek başarılı değil ama faturalı taraftar pakedi sevgiliyle konuşmak için gayet uygun bence. bi bakın derim.
her yöne 150' + kendi içinde limitsiz + 150 hy sms 15 tl+2 tl kadar vergi.

numara taşımalarda taahhüt vermezseniz istediğiniz zaman tekrar taşıma yapabilirsiniz.
  • somethinginthewayshemoves  (27.12.10 20:57:45) 
skype
her ikinizin telefonları skype programını destekliyorsa, programı telefonunuza indirin ve ikinizde online olduğunuzda saatlerce ücretsiz konuşabilirsiniz.
biz öyle yapıyoruz :)
  • lucky_meh  (27.12.10 23:17:34 ~ 23:18:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.