Giriş
(8)

Bir tek ben mi anlamıyorum?

asfur
Ya bir tek ben mi anlamıyorum? Bir ortama girdiğimde şu şundan hoşlandı diyorlar, acaba ben neredeydim diyorum. Bir de benden hoşlanan birini anlamıyorum. Hoşlanıyor diyorum, hoşlanmıyor çıkıyor. Hoşlanmıyor diyorum, hoşlanıyor çıkıyor. Bu durumları anlamanın basit bir yolu var mı? Tecrübeli duyuru
Ya bir tek ben mi anlamıyorum? Bir ortama girdiğimde şu şundan hoşlandı diyorlar, acaba ben neredeydim diyorum.
Bir de benden hoşlanan birini anlamıyorum. Hoşlanıyor diyorum, hoşlanmıyor çıkıyor. Hoşlanmıyor diyorum, hoşlanıyor çıkıyor. Bu durumları anlamanın basit bir yolu var mı? Tecrübeli duyuru ahalisi, bu konuda tüyo verirseniz sevinirim.
0
asfur
(27.12.10)
ben şahsen hiçbir şey anlamadım.
0
Hakan2011
(27.12.10)
adam sana diğerlerinden ayrı bir şekilde davranıyorsa bence hoşlanıyordur. yok eğer herkese aynı şekilde davranıyorsa girişken/sevecen/arkadaş canlısı falandır.
0
oldboy35
(27.12.10)
ben hiçbişey anlamadım.

ama hayatımda hiç birinin benden hoşlandığını görmedim. böyle yeni biriyle tanışıp da benden hoşlandığını falan hissetmedim. öyle bişey diyosun heralde.
0
suicides underground
(27.12.10)
Duyuru yalan oldu ya. Az önce uyumaya yeltendim. Kafama takıldı, yazayım dedim, ama kafam karışıkmış. Cevap vermezseniz de olur, şimdi yazdıklarınıza çok güldüm, rahatladım. Bu sorunu kendim çözmeliyim. Teşekkür ederim.
0
🌸asfur
(27.12.10)
Ya ben dışarıyı da gözlemleyemiyorum işin kötüsü. Bir de bazen bazılarının arkasından kötü şeyler söyleniyor, rahatsız oluyorum. Ne bileyim 'kadın adamın içine düşecekti" diyorlar. Ya diyorum ben o kadını iyi tanırım, hem ben oradaydım, yok öyle bir şey. Kadına soruyorum, yok öyle bir şey diyor. Dışarıdan millet ne görüyor? Hem de birkaç kişi kadın için 'adama asıldı" diyor, ama ben anlamıyorum.
0
🌸asfur
(27.12.10)
onu anlamak gerçekten zor amma velakin insan hoşlandığı kişiye biraz daha farklı davranır mesela rahat olmaz konuşurken daha bir çekingendir filan bunu zamanla tecrübeyle anlarsın
0
psmstc
(27.12.10)
gözlerine bak:)
0
raki masasinin degismez adami
(27.12.10)
insanlar kendi düşüncelerini yansıtmayı severler. kafasında o iki kişiyi birbirine yakıştırmışsa ya da kafasında bi adam için bu çok çapkın imajı var ise. bağlantılı ya da bağlantısız o adamın-kadının hareketlerinden birine ilgi gösterdiği sonucuna varacaktır.

insanları pek kalıplara sokamazsın. dışa dönük bir tip ise direkt olarak ilgi gösterir telefonunu ister, utangaçsa hiç ilgilenmiyomuş gibi görünür, büyüyememiş çocuk kalmış bir adam ise sana karşı ters davranır, ukalalığı ile ilgi çekmeye çalışabilir.

sonuç olarak ilgi göstermenin sabit bir yolu yok.
0
orpheus
(27.12.10)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.