Giriş
(14)

bir kıza açılmak nasıl bişey

secret
şimdi sevgili olmak istediğim bir kız var ama arkadas gibiyiz o nasıl olcaknasıl açılcam ben
şimdi sevgili olmak istediğim bir kız var ama arkadas gibiyiz o nasıl olcak
nasıl açılcam ben
0
secret
(27.12.10)
açılamazsın ona.
0
gozyakansakiz
(27.12.10)
açılma, belli et.ilgilendiğini, hoşlandığını hissettir.
0
kimbilebilir
(27.12.10)
hissettirme kullanır seni.
0
gozyakansakiz
(27.12.10)
zamana bırak ama bu zamanı da lehine çevir ona değer verdiğini belli et ne bileyim özel olduğunu hissettir hemen açılıpta istediğin cevabı alamazsan arkadaşlığını da kaybedebilirsin duygularınla hareket edip doğru zamanı kolla derim ben...
0
spente le stelle
(27.12.10)
@secret: kızın sende gönlü var gibiyse bir yere davet et. senden etkilendim/hoşlandım falan de. sakın seni seviyorum diye bodoslama dalma. eğer sürekli yüz yüze gelmek zorunda olduğun biriyse ve sende gönlü olmadığını düşünüyorsan vazgeç. aman bi daha görüşmek zorunda değilim diyorsan her halükarda git konuş.
0
oldboy35
(27.12.10)
oldboy birkaç defa bulustuk ya ben secretm beni tanıan tanır bir gece buarı sallamıstım
0
🌸secret
(27.12.10)
@secret: valla kusura bakma barak sandım. secretm'yi hatırlayamadım. artık refleks oldu. girişimcilik, the social network tarzı filmler, 4000 lira ile ne yapılır ve hatuna açılacağım yardım gibi şeyler görünce aha da "barak" diyorum.

bence açılmaktan ziyade karşılık almak önemli yoksa açılmakta ne var. ilişki uzmanı değilim ama yukarıda yazdıklarımı bi düşün istersen.
0
oldboy35
(27.12.10)
kendin açılmayı beceremiyorsan bırak açılma bence. bizim sana vereceğimiz taktik ile yapacaksan eğer, 3 gün sonra gelip "abi ilk öpücüğü nasıl vericem" de diyebilirsin. nasıl hissediyorsan öyle yapacaksın. yapamıyorsan da zaten yapmamalısın.
0
neira
(27.12.10)
gözyakansakiz'a kesinlikle katılıyorum kaçan kovalanır taktiği uygula olursa olur olmazsa olmaz
0
psmstc
(27.12.10)
ona küçük süprizler yap.
0
eternal disgust
(27.12.10)
hakikaten bu o, secretm!
0
o eli bi indir
(27.12.10)
aynı denize açılmak gibi birşeydir.açıldıkça büyük zevk alır daha derine gitmek istersin.bir zaman sonra bakarsın ki boğuluyosun.ağzına tuzlu su tadı gelir aynı deniz suyu gibi.böyle bişey
0
karamelsiz
(27.12.10)
abi seviyosan git konuş bence.
0
p a t r i o t
(27.12.10)
kuşu göster
0
kerhaneci keke
(27.12.10)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.