[]

kingston ddr vs twinmos ddr

şimdi benim makinada 512 kingston ddr 400mhz ram var. yarın bir adet twinmos 512 ddr 400 ü alıp bunun yanına monte etmek istiyorum. bir sorun çıkarır mı farklı markalar böyle yan yana?




 
bunu ben sormuştum burada, sorun olmaz demişlerdi.


  • pispinti  (28.01.08 22:35:58) 
kendi ya$adigimi anlatayim.
makinemde vardi bir tane twinmos ram. yanina 2gb kingston ddr-400 aldim.
3u de ddr-400 oldugu halde twinmos takili oldugunda acilmiyordu makine. cikardim ben de sattim, 2gb kingston ile takiliyorum.
teoride sorun cikarmamasi gerekiyor. ama belli olmuyor. imkanin varsa once dene.
  • sourlemonade  (28.01.08 22:37:33) 
çıkarmaz.


  • nihilanth  (28.01.08 23:14:03) 
ben üç tane farklı frekansda ram kullaniyorum, bir zararını görmedim. gördüysem de ben bilmiyorum.


  • temizkopat  (28.01.08 23:24:05) 
vatan bilgisayar'da card finans a yüzde 18 indirim var. öyle alacağım. 39 a mı ne geliyor 512. evet maalesef ddr2 lerden daha pahalı. saçmalık resmen.


  • oldtimer  (28.01.08 23:45:58) 
nesi sacmalık ki, üretimi sınırlı oluyor. ve giderek azalıyor. gayet normal işliyor.


  • bryan fury  (29.01.08 00:14:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.