[]

Dragon Age (Patch ve DLC)

Şimdi Dragon Age oynamış abilere ablalara soruyorum, ben oyunun ortalarındayım, şunları becerdim şimdiye kadar; (Karakter 15 level City Elf Rogue Male)

-Templarları yanımda savaşa ikna ettim (Irving'i de içeri tıktırdım, güvenilmez bu büyücülere)
-Arl of Redcliffe'nin oğlundaki demonu çıkarttım (Isolde'i feda ettik, Arl hala uyuyo)
-Flemeth'i kestim level 12 partymle, Morrigan beni daha çok sevdi.
-Elflerin yardımını aldım (Zartharian'ı laneti kırmaya zorlayarak.)
-Leilana'yı yatağa attım (FUCKYEAH!)

şimdi, bu DLC ve patchler (Leilana's Song, Witch Hunt vs.) indirilmesi ne kadar gereklidir? Hani oyunu bi kaç kere daha oynarım gözüyle bakıyorum ama oyunun kaçta kaçındayım bilmiyorum. "Abi oyunu sevdiysen indirmeden geçme!" mi dersiniz yoksa "Aman abi salla oynamasan da olur patchleri" mi? Bir de o patchlerin benim levelime göre düşük/yüksek gelme olasılığı var mı yoksa level scale tarzı bir sistem mi var? Hani yüksekse kastıktan sonra giderim ancak düşük gelecekse 2 tuşa basıp geçeceğim yere para bayılmaya gerek yok diyorum. Tabi yeniden oynayabilirim orası ayrı. Teşekkürler.

 
Valla ben 3 kere filan bitirdim hiç DLC indirmedim. Bir de DLC'deki itemları ek pakete taşıyamıyormuşsun filan öle gıcık bir olay var. Biraz daha oyna, ikincisi yolda zaten şubatta çıkıyodu sanırım.


  • fortisvita  (26.12.10 21:42:19 ~ 21:44:28) 
Simdi o patch'ler zaten extra questler esasinda, cok oyle aman aman gerekli degil eger illa hikayenin daha derinine inerim ben demiyorsan. Ama oyunu sevdiysen bence oynamadan gecme :)
Level'la alakali bir durumlari yok, hangi levelda oynarsan oyna durum degismiyor.
Ayrica daha oyunu bitirmene var yani baya, yariya yakinsin diyelim.

Para bayilma olayina gelince, ben oyunu orijinal almistim ama ne yalan soyleyeyim patch ve dlc'lere para vermedim. Sen bilirsin tabii isin o kismini.

Soylemeden gecemicem, pek bir anti-magic gordum seni ayrica :)

Bir de Morrigan varken Leliana kimmis diye sorarim, gerci Morrigan hatunlara pek yanasmiyor, o yuzden bir turlu kendisiyle yakinlasamadim kac kere oynadiysam :)
  • svart  (26.12.10 21:48:50) 
DLC'ler aşırı kısa ve sadece para tuzağı. Hikayeye katkıları da çok sınırlı, zaten hikayeye olan katkılarını wikide okuyup öğrenebilirsiniz. Bence gereği yok hiç.

Ben oyunu Steam'den aldım, 2 DLC hediye verdiler. Böyle işin içine zıçarım demiştim DLC içeriğini görünce, diğer DLClerin hikayelerini de okudum wikiden. öyle.
  • coldbound  (26.12.10 22:01:55 ~ 22:20:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.