[]

Karşı cins ve insan ilişkileri...

bu konulardan da yardıma ihtiyaç duyacağım aklıma gelmezdi ama
uzun süredir piyasada olmayınca küflenmişim haliyle. üşenenler için özet geçiyorum şimdiden, kursa başladım bugün de yeni orada bir hoca var onunla diyaloğa girmem lazım ama nasıl yapayım? yani bir öğrenci hocasını nasıl tavlayabilir? hoca dediysek arada yaş farkı yok öyle. yani bir kahve içmeye ikna etmem için izlemem gereken yollar nelerdir sizce? öğrenci olsa kolaydı bir açıdan
derste kantinde denk gelirdi de burda nasıl gircem diyaloğa
yani arayı ısıtma muhabbet falan hiçbir fikrim yok.

 
bende özet geçeyim: imkansız.
ayrıca arada yaş farkı yok öyle derken ?

malesef be adamım, ortam müsait değil. sizin ilişkiniz zaten direk öğrenci-öğretmen olarak başlar ve öyle gider. ama hani işyerinde falan olsa neyse.
  • Hakan2011  (26.12.10 20:46:42) 
Aslında şöyle bir şey var. hocadan ziyade orada çalışan sekreter yani. bugün kursta acaba bana pas veriyorda ben mi pası yanlış anladım anlamadım.


  • marjinal kereste  (26.12.10 20:59:06) 
senden büyükse kaybettin.
ama aynı yaş falansa mevzu şu:
ders arasında veya dersler bitince yanına gidersin
"hocam şurayı bi anlatsan kısaca"
sonrası senin becerin.
  • seyduna6687  (26.12.10 21:05:21) 
hocaydı sekreter oldu nasıl iş bu anlamadım...


  • fortisvita  (26.12.10 21:09:35) 
kurs bitince yap hamleni. bence yani. hoca şu anda sen öğrenci konumundayken bir karşılık göstermez zaten.


  • girl in a coma  (26.12.10 21:50:51) 
eğer dediğin gibi sana karşı bir ilgisi varsa illaki bir şekilde sana gösterecektir. geçtiğimiz haftalarda kurstaki hocam topluca dışarı çıkılan bir gecenin sonunda bir kahve için davet etti, ve ilgisini açıkladı. maalesef bende bir karşılığı olmadığı için olmadı, yani bazen erkek olarak senin bir şey yapman gerekmiyor, istemeden oluyor. iyi şanslar.


  • pisekarv2  (26.12.10 22:10:05 ~ 22:10:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.