[]

pes taktiği

arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var çok büyük iddiaya girdim. çok büyük öyle böyle değil. söylemiyim burda ama cidden götü kaptırıcam afedersiniz. neyse ben futboldan anlamam etmem hayatımda pes oynamış insan değilim. rezalet oynuyorum. arkadaş da çok deli oynuyor. şimdi bir maç içinde tek gol atmam yeterli. kazanırsam pesi bırakıcak herif düşünün yani.

onun attığı goller önemli değil. nasıl oynamalıyım? şimdi başlıycaz maça 2 maç oynadık birinde normal ötekinde orta sahadaki adamları forvet yaptım hepsini dizdim kalenin etrafına yine gol atamadım. bu son şansım ne yapabilirim?


 
Takımların taktik dizilimlerini bilemiyorum pes te ama öyle çılgınlık yapma, kanat akını yapman lazım net bir şekil de, kanatları hızlı olan bir takım seç bol bol prta aç ve kafa ile gol atmaya çalış. 3-5-2 3-4-3 işe yarayabilir gibi sanki.

Özet geç dersen eğer Orta - kafa - Gol derim.
  • skywalkeremre  (26.12.10 20:23:21) 
hacı senin yapabileceğin tek şey var.
o da kanatlardan saldırıp orta-kafa-gol üçlesi yapman.
topu al ve hızlı adamlarına ara pası at, kanatlardan yardır..saha bitmeye sakın yap ortanı ve kafa ile gol atmaya çalış.
  • Hakan2011  (26.12.10 20:35:31) 
manchester united'ı seç, rooney ve ronaldo ile kanatlardan yardır. ortalar yaparak kafa golü bulmaya çalış. topu bir şekilde sürekli olarak rakip takımın kalesinin etrafında tutmaya çalış.


  • nesilsiz  (26.12.10 20:37:07) 
deniyorum dediklerinizi ama hala icraat yok. maç arası oldu sigara molası verdik şimdi pes 11 de barcelona oynuyorum bu arada. 3 4 3 yaptım. herifin takımı ben seçtim adı sanı duyulmamış yine 4 gol attı bi yarıda.


  • cagdassalur  (26.12.10 20:40:49) 
pes'de de eğer fifa 11'de ki gibi oyuncu dinanizmi varsa eğer geçmiş olsun 4 gol yiyen takıma biraz zor gol attırırsın.eğer yok ise, Orta kafa gol taktik bu. hemen youtube a gir fatih terimin bir kaç gaz verici videosunu izle sonra çık sahaya onurunla savaş kanının son damlasına kadar, ACI YOK ROCKY!


  • skywalkeremre  (26.12.10 20:46:31) 
pes 2011 oynayacaksanız şut ile atamazsınız. forvetleri uzun oyunculara sahip bir takım alın skywalkeremre' nin dediği gibi orta kafa gol' e ek olarak.


  • ykyt  (26.12.10 20:47:34) 
hiç anlamıyorsan gol atman çok zor. daha pas atmayı öğrenecen, ara pasını öğrenecen, adam nasıl geçilir öğrenecen, orta nasıl yapılır öğrenecen, şut nasıl çekilir öğrenecen. çok işin var. git ps kafeye bir gün oyna tek başına yoksa gol mol çok zor.


  • ayiadam  (26.12.10 21:09:03) 
(bkz: pes'te fakir edebiyatı ile maç kazanmak)

psikolojik baskı hataya sürükler.
  • click here to see her naked  (26.12.10 22:46:03 ~ 22:46:32) 
yenildim ama gaza getirdim iddiayı büyüttük biraz yılbaşında tekrarlıycaz maçı. onun takımı ve taktiği ben seçicem ve aynanın yansımasından bakarak oynayacak. evet bayağı güveniyor kendine bu sefer kesin bi gol atarım en azından.


  • cagdassalur  (26.12.10 23:03:00) 
Topu çok bekletmeyin, paslaşarak ileri taşıyın. Köşe vuruşu ve serbest atış çalışın bol bol. PES 2011 oynuyorsanız "iyi orta gol getirir" :)

Ortada kaleci atışlarından sonra topu alacak uzun adamınız olsun en az bir tane. Defansta da Puyol gibi kilit bir adam olsun. Barselona iyi bir takım bence her konuda. İyi koşan adamlarınız varsa defansın arkasına yollayın, adamları koşturun.
  • sourlemonade  (26.12.10 23:36:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.