[]

doğum kontrol hapları...

evet d. kontrol hapıyla ilgili bişey danışmam lazım.. şimdi ben bu mereti normalde çarşambaları bitiriyorum cuma veya cumartesi gecesi hastalanıyorum.. ancak her ay mutlaka bir iki günlük aksamalar oluyor.. ancak bu sefer öyle olmadı. pazar günü olmasına rağmen hastalıpa dair hiç bir belirti yok...işte bu bir iki günlük aksamalarda hamile kalma riskim var mıdır? çünkü baya içime boşaldı er kişi ama ertesi gün için hap aldığımı hatırlıyorum en azından..ertesi gün hapı değil ama normal kendi hapımı =P bi de eczanelerden aldığım testler için ilişki üzerinden ne kadar geçmiş olması gerekir?bir hafta yeterli midir ?




 
Bana normal gibi geliyor. Birkaç güne gelmesi lazım adet döneminizin.


  • hayattan sikilan adam  (26.12.10 18:49:00) 
çarşamba günü son ilacı içtiysen 1 hafta sonrası perşembe günü ilaca başlaman gerekiyor normalde. ilişkiye hangi gün girdiğinizi tam anlayamadım ama ilacı bu şekilde eksiksiz içip, düzgün zamanda bırakıp zamanında başlarsan ilaç içtiğin ya da bıraktığın dönemde ilişkiye girmiş olmanın hiçbir sıkıntısı olmaz. adet görmen gereken zaman 3-4 gün sonrasıdır zaten normalinde de. bir sıkıntı olduğunu sanmıyorum eksik ilaç içmediysen eğer.


  • meliannn  (26.12.10 19:18:26 ~ 19:19:03) 
adetinin geciktiğini söylüyorsun, o halde hemen bir gebelik testini derin bir nefesle alıp yarın sabahki idrarını kullanarak sonucu öğrenmelisin, ancak haplarını düzenli aldğın için bir sorun olacağını sanmıyorum


  • einherjer  (26.12.10 19:19:49) 
ya haır haplarımı düzenli almadım işte.. bi gün almadım.. ilişkiye de o gün girdim ben.. perşembeydi galiba geçen hafta


  • zoyee  (26.12.10 19:38:29) 
ilacını bir gün almadıysan ertesi gün 2 tane içmen gerekiyor. bence sen en iyisi bir gebelik testi yap fakat ilk etapta gebelik idrar testinde de çıkmayabilir.


  • meliannn  (26.12.10 19:46:04) 
test için erken olabilir.

ama hapın bitişinden 7 gün sonra, yani hapa başlamanız gereken tarihte hala adet görmemişseniz dr şart. en azından hapların içinde öyle yazar.

hapı aksatırsanız ek önlemler şart, bu paniği yaşamaktan iyidir.
  • mermaid  (26.12.10 19:52:20) 
ertesi gün hapı adet dönemini bir kaç gün ilerye atabilir.


  • ilerdecevirmevar  (29.12.10 01:41:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.