[]

kiracıdan ev kiralama sorunsalı

bi arkadaşım, kiralık ev ararken, emlakçı vasıtasıyla bir adamla tanışmış. adamın bir evi var, daha doğrusu adam bir evin 2 yıllık kirasını peşin peşin ödemiş. İçini yaptırmış. evin içinde mutfak dolapları, odalarda pırıl pırıl dolaplar falan var. salonda hiç kullanılmamış koltuk takımı var. aslında adam da mobilyacı zaten. neyse, bize kiralayabiliceğini söyledi evini, gayet de uygun fiyata. ama ev sahibiyle görüşücek bi kanalımız yok şu anda, bu adamla muhattabız. bana tuhaf geldi, böyle bir şey mümkün müdür? bunun kontratı falan yapılabilir mi?




 
normalde kiralayan kisi evi baska birine kiralayamaz kanunen ve matbuu butu kira kontratlarinda maddedir bu.

bir de dedigin gibi is biraz tuhaf, ya adam sevgilisine ev acmis sonrada ayrilmis yada baska bisey var adam niye evi kiralayip dayayip dosesin sonra da bos tutsun ilginc yani.
  • thefin  (26.12.10 18:41:02) 
evet gayet mümkün adam alt kiracı sıfatını giye ve ev sahibie karşı da sen değil adam sorumlu olur. kanunen bir mahsuru yok.


  • hoot  (26.12.10 19:54:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.