[]

aşk meşk falan filan

birliktelikleri üç seneyi aşan, üniversitede aynı bölümde okumuş, şu an mezun olmuş, birbirini seven, birlikte tatile, kurslara gitmiş olan sevgililer, acaba birgün ayrılır mı? çevrenizde böyle bir öykü var mı? biliyor musunuz?




 
ayrılır tabii neden ayrılmasın. fazla muhabbet tez ayrılık getirir malumunuz. herkes ayrılabilir ayrıca. hiçbir şeyi o kadar kutsallaştırmamak gerekir.


  • 13  (26.12.10 15:09:47) 
bu tarz hikayelerden bol ne var? başlayan her şey biter. bu aşk meşk olaylarını bu kadar idealize etmeyin kafanızda. hayalkırıklığına uğrarsınız. geçmişini, geleceğini sorgulamaya çalışmaktansa o anın tadını çıkarın derim naçizane.


  • Phoebe  (26.12.10 15:10:45) 
benim çok samimi iki arkadaşım. üniversiteyi beraber okudular, farklı bölümlerdendi gerçi, 1. sınıftan mezuniyete kadar beraberlerdi. 4,5 sene sonunda ayrıldılar.
birlikte yaptıkları:
interraille avrupayı dolaşmak
almanca dil kursuna gitmek
amerikaya gitmek
dans kursuna gitmek (hatırladığım kadarı ile salsa idi)

ve daha nicesi.

aldatma-aldatılma ile ilgili değildi ayrılık. alışkanlık haline gelmiş rutin giden bişeyleri değiştirme pahasına olduğunu söylemişlerdi. bi garip dünya.
  • yoa  (26.12.10 15:16:12) 
Beraberlikleri 3 seneyi aşmış, aynı bölümden birinin mezun olup diğerinin devam ettiği, tatiller atraksiyonlar her türlü dolu dolu yaşamış olan bir çift, ayrılıyor gayet.


  • kelimeyounu  (26.12.10 15:45:26) 
yirmi yıl aynı yatakta yatmış, çocuk, torun filan büyütmüş insanlar boşanabiliyorsa, onlar da ayrılabilir sanıyorum.


  • kediebesi  (26.12.10 15:51:57) 
Bir sürü örnek sayabilirim. Ayrılmaları gerekiyorsa ayrılmalılar zaten.


  • sourlemonade  (26.12.10 17:20:14) 
Bu soruyu soran genelde terk edilen taraf olur. Umarım olmaz ama hiçbir şeyi gidişine veya ölümüne kendini harap edeceğin, çok fazla üzüleceğin kadar sevme, bağlanma !

Her şey fani
Anı yaşa yani
  • neosphere  (26.12.10 18:51:17) 
bir örnek de ben. evet ayrılıyolar gayet de.


  • ennoia_  (26.12.10 19:22:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.