[]

ps jailbreak nedir ne değildir?

selam sevgili kratoslar;

şimdi elimizde iş güç yoğunluğundan ay 2-3 kere oynanan bir ps3 var. sadece çok beğendiğim oyunları alıp zaman bulabildikçe oynuyorum bir oyun 1-2 ay gidiyor böylece.

şimdi yeni bir iki oyun almak için araştırma yaparken bu jailbreak olayıyla karşılaştım. şimdi de deli gibi fifa 11, cod black ops ve gt5 peşindeyim ama hem fiyatlar yüksek hem de bu tip oyunları (cod tipi bir konusu olanlar hariç) pek oynamıyorum. fifa 11 gibi her sene çıkan oyunları almak ise zulüm (halbuse güncel kadroları update edebilsek bi yerden fifa 10'a ne güzel olur değil mi?)

sorularım şunlar olacak,

1-jailbreak ile yüklediğimiz bir oyunu update edebiliyor muyuz?
2-jailbrek'li bir oyun ile internetten oyun oynayabiliyor muyuz?
3-benim yoğunluğumda oyun oynayan birisi için çok gerekli mi bu jailbreak olayı? sizin görüşleriniz neler?

selamlar, sevgiler

 
jb yaptığın makinanın versiyonunun 3.40 yüksek olmaması gerek
cevap
1: oyunu update yapamıyorsun
2:internetten online oyun oynayamazsın
3: bence hiç yaptırma derim şuan için çok sağlıklı değil.
eğer oyun oynamayı çok seviyorsan xbox öneririm.korsan oyunlarında online oynamak dışında hiç problem çıkarttığını duymadım
  • Aslan Yürekli  (26.12.10 13:17:10) 
gt5 satabilirim 100tl, istanbul elden yapabilirik.


  • bryan fury  (26.12.10 13:22:45) 
ben yaptım jailbreak. ama çok yoğun bir insansanız tavsiye etmiyorum. basit ama zaman alan bir iş.


  • neill  (26.12.10 14:03:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.