[]

Winamp / Soutcast ?

iyi geceler dostlar...

winamp'da şarkı çalma aralığını daraltabilir miyiz ? yani bir şarkının son saniyelerine girdiğinde diğer şarkı başlayabilir mi müzik birbirinin içine girerek ?

ayrıca soutcast'den yayın yapan bir radyo kurmayı amaçlıyoruz djlerin konuşurken fon müziği kullanamadıklarını gördüm bunun önüne nasıl geçebiliriz öneri ve tavsiyeleriniz için teşekkürler.

 
crossfade icin plugin'ler vardi, bunlari aratip deneyip kullanabilirsiniz.

sourberry forumlarinda 2. soru ile ilgili cevaplar gordugumu hatirliyorum.
  • orqan  (26.12.10 02:52:17) 
@orqan, yalnız soutcast yüklü şuan plugin'ler etki etmiyor sanırım yükledim fakat çalıştıramadım ?


  • karsiz ve donsuz geceler diliyorum  (26.12.10 03:29:25) 
winamp ekolayzırı açtığında zaten onu ayarlayabiliyorsun, "toggle crossfading between tracks" diye geçiyor


  • zontican  (26.12.10 04:18:34) 
klasik skinde çıkmıyor, modern skin e geçerek ekolayzer kısmından "toggle crossfading between tracks" seçeneğinden ayarlayabilirsin


  • slymnctn  (26.12.10 12:28:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.