[]

Evde saç boyama mevzubahis gızlar bi baksın.

Canlar,bi arkadaşın saçını kırmızıya boyamayı düşünüyoruz.Fakat hangi marka iyidir bu konularda pek bilgimiz yok.Bide bunların tonlarının numaraları oluyormuş onlardan hiç haberimiz yok.Arkadaşın saç rengi kahve tonlarında şöyle güzel bi kırmızı tonu istiyoruz varmıdır bilginiz?? Kullanıp memnun kalmış arkadaşlar falan?
Sağolun varolun şimdiden..



 
kahve uzerine kirmizi sacin rengini acmadan tutmaz. kizil bile birkac defa boyadiktan sonra tutar, ilk basta kizil kahve olur. olmaz o is yani.


  • tryit  (25.12.10 16:28:57) 
Ya çok kahve değil ince telli bi saç kumrala dönük azıcık.Daha öncede boyatmış fakat boyanın markasını falan hatırlamıyor.


  • neymiş  (25.12.10 16:40:06) 
aman kızılı evde boyayalım demeyin, elinize yüzünüze bulaştırırsınız.


  • kayranin kedisi  (25.12.10 17:19:30) 
saçı açmadan kırmızı yapmak için (deneyimlerime dayanarak söylüyorum) tek boya tavsiye edilebilir, igora 088. ama evde kahverengiden kırmızıya geçme işi zordur, doğru düzgün boyayabileceğinizden eminseniz yapın, arada tutam tutam kahve saç kalacaksa yapmayın.


  • senzafine  (25.12.10 18:07:25) 
koleston kor ates kizili ve mix kirmizi rengini karistirip boyayin


  • no alarms and no surprises  (25.12.10 18:10:13) 
igora royal 6.888


  • groove salad  (25.12.10 19:15:05) 
kızıl evde olmaz, uğraşmayın bence hiç.


  • drink the stars  (25.12.10 23:47:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.