[]

bootcamp windows performansi

mac'lerine win kurmus arkadaslardan performans hakkinda yorum istiyordum (ozellikle fps gibi oyunlarda ve/veya photoshop gibi programlarda) . kararsizim da biraz




 
ahah bizim burda iMac'te var.
valla aero acik olunca siciyor soyleyeyim (desktop manager nanesi yuzunden mi ne sanirim) sican $ey de genelde ses dosyalari, muzik dinlemek i$kence olabiliyor.
aero kapaliyken sorun yok. hatta bir cok pc'den yuksek performans ile cali$iyor. en du$uk puani 4.9 bizimkinin.

edit: eski nesil 24" 2.4 core2duo cpu, 2gb ram falan olan cihaz bu.
bir de 24" 2.8 core2duo extreme i$lemcisi olan yeni model gelecek, zamanini bilmiyorum ama o zamana kadar kurmazsan onda da performansa bakar bilgi veririm.

edit 2: hayvanlar gibi flight simulator x oynadim ben bunda. onun di$inda paintshop pro, photoshop cs3, dreamweaver cs3, flash 8, visual studio 2005/2008 kullaniliyor kendisi ile gunluk olarak. herhangi bir $ikayetimiz yok.
  • sourlemonade  (28.01.08 10:33:53) 
performansının aynı konfigurasyonu kullanan bir pc'den farkı olmuyor. hatta pc magazine dergisi 2007'nin en hizli vista calistiran notebook'u olarak macbook pro'yu secti ki rakipleri arasinda alienware gibi aletler de vardi. tüm sürücüleri de tek elden yüklendiğinden mac'in tüm donanim ozelliklerini destekliyor. vista deneyimim yok ama ben bir ara gma 950 paylasimli karta sahip macbook'uma xp yuklemistim. tomb raider'in son versiyonunu grafik ayarlarini biraz kisarak rahatca oynayabilmistim. performans ve uyumluluk konusunda ise bir sorunla karsilasmadim.


  • noid  (28.01.08 15:09:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.