[]

Eskişehir: gezmek görmek

Merhaba,

Yarın arkadaşlarla Eskişehire gitcez günübirlik. Nerelere gidelim, napalım (müze filan da önerebilirsiniz), yemek filan meşhur bişeyi var mı?

bir de 4 erkek 1 kız gidiyoruz fazla kop kop olmayan gar'a yakın önerebileceğiniz alkollü mekanlar nelerdir teşekkürler...

 
garın çok yakınında barlar sokağı var ibis otelin karşısında,
müze olarak da valla cam müzesi var gittim çokda ilgi çeken bir yanı yok ama siz gidip görün kendiniz karar verin, zaten gezecek çok bişey olmadığı için 15 dakikanızı alır çok da vakit kaybetmemiş olursunuz.

  • zpider man  (24.12.10 16:00:17) 
Eskişehir'de her yer birbirine yakın. Doktorlar caddesinde Pino'da hamburger ya da Hamamyolu caddesine giderken Papağan'da çiğbörek deneyebilirsiniz.

Doktorların paralel sokağı barlar sokağı diye geçiyor. Orada herhangi bir yerde rahat rahat oturabilirsiniz karışan eden olmaz.

Porsukta bir tur atıp, adaları turlayabilir. Bu kadar genç nasıl bir yere toplanmış diye etrafınıza şaşırarak bakabilirsiniz. Unutmayın Eskişehir bermuda şeytan üçgeni - Kızılcıklı caddesi, Doktorlar Caddesi ve Adalardır. Ne arasanız bu caddelerde var. Keyfinize bakın..
  • zorrojr  (24.12.10 16:02:14) 
tantuni yiyin.


  • zenc  (24.12.10 16:06:35) 
  • lol  (24.12.10 18:03:31 ~ 18:04:52) 
odunpazarı evlerinin orada karikatür müzesi, cam müzesi, atlıhan çarşısı, külliye ve onun içinde lületaşı müzesi var. şehrin manzarasına bakıp bişeler yiyip çay may içelim diyosanız ordan yukarı doğru çıkınca şelale park var tüm şehri görüyorsunuz falan.. tramvayla gidecekseniz atatürk lisesi durağında ineceksiniz.

onun dışında alkol için önerildiği gibi barlar sokağı var, donas'ın karşısında del mundo var istanbuldan geliyorsanız fiyatlar zaten yüksek gelmeyecektir, barlar sokağının başının karşısında görmemeniz mümkün değil zaten.
  • yuto  (24.12.10 19:16:49) 
haller gençlik merkezine de bir gidin akşam üstü canlı müzik oluyordu sanırım cumartesileri, şarap içer takılırsınız falan


  • yuto  (24.12.10 19:19:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.