[]

earphonesolutions.com

www.earphonesolutions.com

bu siteyi nasil bilirsiniz? westone um2 almak istiyorum futursuzca, bu siteden alayim mi? hem kargo da bedavaymis.


 
Merhabalar,
Yaklaşık bir sene önce bu siteden v-moda vibez ısmarlamıştım. Ücretsiz kargo sanırım yalnızca Amerika için geçerli. Ben Almanya'ya ısmarladığımda 25 dolar kargo parası ödemiştim.
Ama abiler bir güzellik yapmışlardı, paketin değerini 15 dolar olarak göstermişler, Alman gümrüğüne takılmamıştı böylece.
sanırım fiyatları diğer sitelere göre daha iyi. benim ısmarladığım kulaklık için en iyi fiyatı bu site veriyordu, ben sorun yaşamadım.
  • burfak  (27.01.08 23:53:35) 
@burfak,
180$ ve uzeri alisverislerde (300$ oluyor benimki) avrupa'ya da kargo bedava diye belirtmisler. (1 kilo ve daha hafif paketler icin, ki kanimca hafif olmasi lazim) fakat gumrukten emin olamiyorum bir turlu. acaba siparis formunun bir yerlerinde bir secenegi mi isaretlememiz lazim degerini dusuk gostermeleri icin? yoksa mail atip mi belirticez ozellikle? sen nasil yapmistin hatirliyor musun?

  • weeping guitar  (28.01.08 00:20:12) 
bu siteden bi ara bende um1 almak istiyordum..fakat sonra vazgeçmiştim maddi nedenlerden ötürü..fakat site sağlam site..daha önceden um2 alan bir arkadaş vardı.üstelik dhl ile gümrüğe takılmadan gelmişti kendisine..


  • copy paste  (28.01.08 00:23:14) 
ben özellikle bir şey yapmamıştım. onlar kendileri gift ve 15dolar olarak yazmışlar üstüne.
mail atıp sorabilirsin. sitede bir yerde böyle bir seçenek olduğunu hiç sanmıyorum, zaten paketin değerini düşük göstermek aslında suç.
bir de unutmaması gereken bir nokta var ki o da sigorta. paket sigortalı olsa da kayıp durumunda paket üzerine yazılan değeri kadar ödeme yapılır. yani westone kaybolursa kargoda ve onlar da 15 dolar yazmışlarsa 15 dolarcık tazminat ödemekle yükümlü olur kargo şirketi.
tabii ki sende ödeme kayıtları olacak, ama sonra biraz uğraşman gerekebilir.

dediğim gibi benimkinde kendilerinde yapmışlardı böyle bir şey. ama sen mail atıp rica edersen ters de tepebilir, biz yasadışı bir şey yapmayız moduna girebilirler.

üzerinde kulaklık, hediye ve 15dolar yazan bir şeyin gümrüğe pek takılacağını sanmıyorum. ama garanti yok tabii.
  • burfak  (28.01.08 00:41:03) 
evet, sigorta olayi gayet mantikli. kulaklik kaybolabilir de dedigin gibi. zaten belirtmisler "No tracking numbers are available with this option" diye, yani siparisi izleyemiyorsun kargo bedava oldugunda.

bir de soyle bir olay var, bir arkadasim getiriyor bunu amerikadan. bana teklif ettigi fiyat ise sitedeki fiyat + kargo ucretine tekabul ediyor asagi yukari (5-10 milyon daha fazla). bu durumda en iyi cozum suya sabuna dokunmadan arkadasa siparisi verip mali elden teslim almak sanirim.
  • weeping guitar  (28.01.08 00:57:31) 
site iyidir,güvenebilirsin.ama arkadasın amerikadan getirebiliyorsa o daha mantıklı olur bence de.cunku nadir de olsa o tur kaybolmalar veya gumruge takılmalar olabiliyor.bu arada ek olarak geri tepme olayı mumkun,soyle ki benim bi arkadasım mail atıp degeri dusuk gostermelerini istemisti,gelen yanıt olumsuz oldu.ama gift olarak isaretletmen mumkun


  • espandon  (28.01.08 09:50:15) 
um1 olsa al gitsin derdim amma arkadasla getirtme sansin varsa mutlaka bu sansini kullan derim. earphonesolutions saglam bi magaza bu arada.


  • boshi  (28.01.08 11:33:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.