[]

SAP nasil ogreniliyor?

Her is ilaninda hani diyolar ya ERP'den anlayan...

nerde ogreniyor bu ERP'yi ogrenenler? okulda falan mi? hangi bolumlerde gosteriliyor?

yoksa disardan kursa giderek mi ogreniyorlar?

ayni sekilde SPSS icin de gecerli sorum.

 
bende üni de spss yi gördüm
abanmadıkça anlaşılacak bir şey değil gibi
ben bi pok anlamadım zaten ödevler falan olmasaydı çakardım.
bu arada bölüm maliye.
erp daha kolay çalıştığım şirket kullanıyordu.
  • seyduna6687  (23.12.10 21:52:35) 
danışman veya abap yazılımcısı olmayacaksan sap'yi öğrenmene bile gerek yok. genel sistemi hakkında bilgi sahibi olsan yeter. zaten her şirketin süreçleri farklı olduğu için anca genel hatlarıyla öğrenebilirsin. hangi bölümle ilgiliysen o modül hakkında bilgi toplasan yeter.

spss i kursta öğrenmek daha önemli. genelde istatistiksel analizlerde kullanılıyor.
  • knary  (23.12.10 22:52:43 ~ 22:53:49) 
bi soru da benden o zaman. yazılımcısı veya danışmanı olmak için ne gibi nitelikler gerekiyo?


  • uckac  (24.12.10 03:14:56) 
spss dedigin excel'in bi boy buyugu; olayi yok. hangi istatistik aracini kullanacagini bilmen gerekiyor tek olayi o.

sap dedigin ise o kadar komplike hale geliyor ki; yeri geldiginde tum BMW sirketi departmanlari bunun uzerinden yuruyor. kurslarina gidip adam gibi ogrenmek icin saglam paralar vermek gerekiyor.

radyoyu tamir etmekle; f16 tamir etmek ayni sey degil demek istiyorum.
  • 507  (24.12.10 12:42:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.