[]

battlefield bad company 2

neden hiç kimse yok pc serverlarında? o kadar eskimedi bu oyun ya benim bağlantıda mı sorun var acaba oyuna sahip olan biri bakabilir mi?

not: vietnam yok.


 
sorun bağlantında sanırım. players'a göre sıralayınca yaklaşık ilk 100 server 32/32 olarak çıkıyor, onların altında da bir sürü 31/32 var.


  • leans  (23.12.10 19:13:44) 
nasıl düzeltebilirim peki? win7 64 bit kullanıyorum. gg'den otuz liraya seri kodunu almıştım aylar önce ea downloader ile indiriliyor. silmiştim ekimde filan şimdi tekrar kurdum böyle oldu. kurduktan sonra kapattım oyunu internet izni ilgili birşeyler sordu ilk seferde hep olduğu gibi verdim izni ama kimse gözükmüyor işte. diğer online oyunlar çalışıyor tf2 filan.


  • cagdassalur  (23.12.10 19:26:01) 
ben yurtdışından kutulu almıştım, eski bilgisayarda biraz oynadıktan sonra yeni bilgisayara tekrar yükledim ve sorunsuz bir şekilde oynamaya devam ettim. ea downloader olunca da bir değişiklik olacağını sanmıyorum, istediğin kadar yükleyebilmen lazım.

klasik çözüm yöntemi olarak oyunu silip tekrar yükle:) hatta yüklerken internet izniyle ilgili sorduğu şeyi yazarsan daha çok yardımcı olabilirim.
  • leans  (23.12.10 21:57:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.