[]

Ne Yapsam?

Merhaba EkşiDuyuru insanları

Hayatımda kendime özgüvenim olmayışı ve sürekli çalışmaktan o işlere vakit ayıramadığım için ve de şişman olduğum için(özgüven eksikliği bu sebebten herhalde) hiç sevgilim olmadı.

Geçenlerde bir yakın dostumla ve onun bayan bir arkadaşıyla beraber Avcılarda bir cafeye gittik muhabbet tanışma faslı nargile kahve kalktık.onu başka bir kız arkdaşının yanına bırakacaktık sonra alıp tekrar evine bırakacaktık.Ama bu arada telefonun şarzının bittiğini farketti eve arkadaşın evine gidip telefonunu şarz edecektik.eve gttik şarz etme işlemi başladı.Sonra tekrar bunun kız arkadaşıyla benim arkadaşım eski sevgiliymiş ve onun yanında benim arkadaşımı ararsa problem olurmuş.-Pembe dizi gibi-Sonra arkadaşım benim ismimi telefondan değiştir dedi değiştirdik falan.Sonra tekrar şarzım bitirse ben nasıl arayacağım dedi.Arkadaşım x'in telefonundan ararsın dedi.Sonra tekrar numarayı tanıma problemi çıktı karar olarak kızın benim telefon numaramı bir kağıda yazması çıktı.yazıldı.Sonra dedi telefonuma da kaydedeyim dedi.kaydetti.Beni aradı bir nevi sende benim numaramı kaydet dedi.kaydettim.

Şimdi bu kızın erkek arkadaşı yok ve ben ondan çok hoşlandım.telefon numarası var arayayım mı aramayayım mı bilemiyorum.Eğer olumsuz bir şey olur ve dostumun kulağına giderse çok utanırım.Arkadaşım esasında beni ona tanıştırmak için onu yanımıza çağırdı ama ben yine de çok utanırım.

Sayın Duyuru camiası ben ne yapayım.Böyle şeylerde çok utanıyorum.Erkek arkadaşıma ben A'yı arayacağım diye söyleyipte mi arayayım.yoksa ondan habersiz mi arayayım.Ya da biçare aklıma bir fikir de siz verin.

 
şişmanlık özgüven eksikliği yaratmamalı bence tabi boyun ve kilonun arasında 15-20 kg farkka kadar daha ilersi sorun olabilir yataktaki performansına güveniyorsan arkadaşını falan siktir et ara kızı zaten senle tanıştırmak için çağırmış kızı ne düşünüyorsun


  • asadas1999  (23.12.10 10:30:02) 
erkek arkadaşını aramadan iş yapma. kız geri teperse sonradan kesin o erkek arkadaşının kulağıana giderecek bıd bıd bıd konu uzayacak.


  • ozzm  (23.12.10 10:35:46) 
öncelikle şu yukarıda yazan uzun paragrafı anlayana helal olsun, 4 dizilik senaryo çıkar oradan rahatlıkla.

kız meselesine gelince, telefonu sende varsa, tanışıp da hoşlandıysan, arkadaşın da sizi bu amaçla tanıştırdıysa neden aramayacaksın ki yahu? arkadaşına haber versen de olur, vermesen de. durumda utanacak ne var pek anlayamadım.
  • cakabo  (23.12.10 10:36:45) 
Evet asadas1999 un dediği tüm ilişkiler sex üzerine...


  • liriamer  (23.12.10 10:37:32) 
utanacak ne var abi, ara konuş anlat durumu.. utanacak bir mesele yok rahat ol. reddedilsen bile en azından bu işlerin bir süre sonra hiç koymadığını anlamaya başlarsın.. yumruk yemeden kavganın nasıl bir şey olduğunu anlayamayacağın gibi bir şey işte..

ara çağır nargile muhabbetine tekrardan, illa ilk ben senden çok hoşlandım demene gerek yok. vakit geçir biraz bakarsın bir yönüne gıcık olursun sen vazgeçersin..

arkadaşını tabi ki tanımıyorum ama erkek dayanışması diye bir olay olduğu için fazla önemseyeceğini düşünmüyorum böyle şeyleri.. hatta yardımcı da olur her türlü gibi geliyor..
  • slowly gencolez  (23.12.10 10:38:24) 
peki nasıl yapayım.önce bir yere çağırıp da mı konuşayım yoksa telefonda olan biteni söyleyim mi.


  • hizari  (23.12.10 11:44:43) 
hikayenin başında erkeksin sandım sonunda kız çıktın. hikayeden hiç bişey anlamadım ama sana vereceğim tek tavsiye abi seviyorsan git konuş bence


  • karamelsiz  (23.12.10 12:10:24) 
annaa bağyan mış ya la bu pohoaaa bizde yatak performans falan diyoruz. kızsan gerek yok erkekler için kilolu olmanın önemi yoktur fotosentez yap yeterli :D


  • asadas1999  (23.12.10 12:37:17) 
arama. sizi tanıştıran arkadaşına arasam mı diye çıtlat o laf kısa bir süre içinde yerine ulaşır, bir şey olacaksa o seni arar ve bir şeyler olur. diğer türlü hem reddedilip üzülme ihtimalin var hem de kız evi naz evi olmaz öyle şey. niyetini belli et ve bekle sadece, aksi halde zaten arkadaşın sana karşı duyduğu ilgi bile kaybolabilir.


  • ssyumusakg  (23.12.10 12:56:16) 
yaws ben erkeğim n erden çıkardınız bayan olduğumu:D
Çağırayım derken bir cafeye kahve falan içmeye buluşmaya.

  • hizari  (23.12.10 13:03:41) 
Biraz basit olacak biliyorum. Durumunuzu anlatmışsınız genel hatlarıyla.
Çok çalıştığınızdan bahsetmişsiniz. O yüzden çalışma hayatına paraler şeyler söylemek istiyorum özgüven ile ilgili...

İş hayatınıza ne zaman başladınız bilmiyorum, ama uzun süredir çalışmışlık intibası oluşturdunuz bende... kendinizi gözlemlediniz mi iş yerinde? bildiğiniz işleri yaparken çok doğal ve güvenli; daha az bildiğiniz işlerde ise biraz daha ürkek davrandığınızı düşünüyorum (zaten olması gereken de budur genel olarak). çoğumuz öyleyizdir.

İnsan bilmediği şeylerden, belirsizlikten korkar. Gözünde büyütür bilmediği yeni bir tecrübeyi, onu canavarlaştırır. En ufak bir detay için bile vazgeçme eşiğinde bulur kendini...
korkar risk almaktan, tehlikeye atılmaktan... o yüzden soyutlar kendini 'yeni' eylemlerden. korur kendini...

hoşlandığınızı söylüyorsunuz... bundan daha güçlü bir etken olabilir mi kabuğunuzu kırmak için? o heyecanı duyumsamak, o'nu aklınıza getirdiğinizde düşüncelerinizin ışık hızına ulaşmasından daha büyük bir şey var mı dünyada? (aşkın dışında)

neyi bekliyorsunuz? başka birisinden aldığınız fikirle yola çıkıp, her hangi bir olumsuzluk durumunda sorumluluktan kurtulmayı mı yoksa?

aklınızdan geçen fikirler içerisinden en güçlü olanı yapmalısınız, (buradaki iletilerden alacağınız fikirler belki daha işe yarar olacaktır bunu bilemeyiz) ama eğer kendi fikirlerinizle hareket ederseniz, özgüveninizi kendiniz güçlendirmiş olur ve önem vermezseniz dış görünüşünüze. olumsuz sonuçlanması halinde ise göreceksiniz ki iyi hissediyor olacaksınız. çünkü kendi gücünüzü kullanmayı öğrenmişsinizdir yavaş yavaş.

Diğer insanların fikirlerine önem vermek iyidir de; o fikirlere göre davranmak o kadar da mantıklı değildir son olarak... (Bu mesaj da dahildir son yazılan cümleye:))
Başarılar:)
  • sx  (23.12.10 13:06:07) 
@ sx

Beni benden iyi özetlemişsiniz.Her nokta kesinlikle doğru.Başkalarının fikrini soruyorum sorumluluktan kurtulmak için.yeni bir şeyler yaparken hep ürkek davranıyorum.Aşka ulaşma dışında diğer herşeyde özgüvenim var.kabuğumu kırmam lazım.

Herkese çok teşekkür ederim
  • hizari  (23.12.10 13:22:11) 
önce şarz değil şarj demeyi öğren. gerisi gelir.


  • beyaz zambak ve mezar  (23.12.10 14:18:30) 
@beyaz zambak ve mezar

bunu söyleyince mutlu oldun mu?
  • hizari  (23.12.10 17:14:24) 
evet. biri sayemde yeni bir şey öğrendi.


  • beyaz zambak ve mezar  (23.12.10 18:55:04) 
Bakınız sözlük ne güzel özetlemiş:
(bkz: abi seviyorsan git konuş bence)

  • trawmatolog  (23.12.10 21:27:39) 
@beyaz zambak ve mezar

mutlu olduysan ne mutlu.
  • hizari  (24.12.10 07:33:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.