[]

''Fly Away'' gibi şarkı tavsiye edebilir misiniz?

Dinleyenler bilir. Lenny Kravitz klasiğidir. Aynı bu şarkıya benzer yani hem melodik olarak hemde müzik türü olarak, başka bir şarkı tavsiye edermisiniz?
Yani bu şarkının bıraktığı etkiye yakın etki bırakan bir şarkı?

teşekkürler.

 
Aklıma Faith No More - Easy geldi.


  • over and over  (22.12.10 22:55:38) 
pandora bu isler icin var.


  • blackworld  (22.12.10 23:05:25) 
@over and over..

teşekkür ederim. iyi isabet :)

@blackworld

pandora nedir?
  • wagner love  (22.12.10 23:21:42) 
Hoşuna gider mi emin değilim ama, winamp'ta çabuk bir araştırmayla aşağıdakileri önerebilirim sana;

Switchfoot - Meant To Live
Velvet Revolver - Fall To Pieces
Muse - Plug In Baby
Red Hot Chili Peppers - Savior
Franz Ferdinand - Take Me Out
Oasis - Some Might Say
Bon Jovi - Runaway
  • long live rock n roll  (23.12.10 00:45:51) 
  • hystarie  (16.04.12 13:56:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.